Амииии,,,, по скоро стериометрията, че е най-комплексна
щото се използва алгебра, геометрия и въображанието
за решаването на тия инък толкова интересни задачки.
РЕДА математиката му беше много силна!!!
Още се носят легенди за него в училището дето е учил!!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (20-05-2014)
Имаш потрет при директора ли ва?!?....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Не, но РЕДА с изненада установи преди няколко
години как още го дават за пример като силен
по математика. Между другото са минали повече
от 25 години откак е учил в това училище и като
цяло не е добре, че е требело в годините да е
имало други които да ги запомнят и посочват,
че са по-пресни!!!
1,33333333333333333333333333333333333333333
Първо коя зона ще пробие бря ХОМЯК???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро,
импресия има , и процедирането е излязло![]()
Успешен ден пожелавам на всички !!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Оттам и ЛЕГЕНДАРНОТО)
Добрутруууу)
Ай да дава тоз долар и тука
Снощи по нощите едно късо Злато дади най-пирфектно, че и продължава)
Това за вчера :
МеждуРЕДА му се преВИЖДА за днес понеделнишка
ГНЯСАВА РЕИДЖОВИЦА
иЖЕЛЯЗНА съпротива 1,3711-1,3726
при пробив с възможност за 1,3732
Точка за РЕДАСВИРЕПАТА подкрепа
и резултата 358:32 !!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (20-05-2014)
РЕДЕ, ти в Толбухин и Албена тогаз ходил ли си
Мож заедно да сме били, па да не сме се знали)
Това Тулбухин не го знам кое е,
но на Албена съм ходил доста.
Даже на РЕДА много му харесва там!!!
1,33333333333333333333333333333333333333
Айде да видим ся германците ще го свалят ли или,,,,???
Ка дан гу знаиш, твай на Баба Меца градЪТ
Едно време там ходехме на състезания по математика)
![]()
Добрич кажи!!!
На състезания не съм ходил по-високо от окръжно!!!
РЕДА по принцип не си даваше на времето зор
по такива,,,,,масови мероприятия!!!)
1,3333333333333333333333333333333333333333
РЕДА удължи малко рано и сигур ще му вземат стопа.![]()