ади,че и аз и се метнах в движение от таблета
и си викам...отидох...
ама късото ще пусне медец
ади,че и аз и се метнах в движение от таблета
и си викам...отидох...
ама късото ще пусне медец
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на 1.3650 ШЕФЕ
Тъй вярно...натам съм се прицелила да знаеш
................................
па ако не...стопа веч е на плюс
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДЕ, защо на всяка графика слагаш фигура триъгълник след като реално не съществува такъв?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Някакъв пресантимент ли е?
РЕДЕ, защо на всяка графика слагаш фигура триъгълник след като реално не съществува такъв?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Някакъв пресантимент ли е?
------------==============--------------------
HMmмммм,,,,,,,,,,,,,,,
ТриЪгълника си го има колкото и четериЪгълника!!!
Просто когато курсо требе да върви под ъгъл
е по-удобно да се покаже страна на триЪгълник.
Например днес СВИРЕПАТА подкрепата е
триЪгълник хипотенузата на които е трендак тръгващ от 1,3685.
Мисля, че е удачно?????![]()
L1914 (19-05-2014)
аз го ОДОБРЯВАМ......оргинално е......за разлика от повечето ти мнения......ТриЪгълника си го има колкото и четериЪгълника!!!
Просто когато курсо требе да върви под ъгъл
е по-удобно да се покаже страна на триЪгълник.
Например днес СВИРЕПАТА подкрепата е
триЪгълник хипотенузата на които е трендак тръгващ от 1,3685.
Мисля, че е удачно?????![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (19-05-2014)
Влечат го тригълниците ве, толкова ли е трудно за досещане
Чети Фройд
Мен за какво мислиш като видя нещо обло и кръгло и се замечтавам....пак по същата причина![]()
Олег айде моля ти се не обобщавай!!!!
Не сме всичките с такава като твойта
повредена психология!!!
При РЕДА требе да се говори за ПРОФЕСИОНАЛЕН подход!!!![]()
tretipip (19-05-2014)