гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
причината за това Ви мнение скъпи дами - Ефче и Руми е че гледате с очите, а не със сърцето....
понеже умре сиганката дет ме хвали гогълнах малко...
1/ Най-романтични - Риби, Рак, Стрелец
2/Най-умни - Дева, Козирог, Рак, Везни, Скорпион
3/Най-плодовити - Риби, Скорпион, Телец, Рак
ПП а сега Руме кажи баба тенкю![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
JaY_Z,
егоизъм, егоизъм...колко да е егоизъм ...дето ни приписват от нЕкви несъществени индивиди
а на Левски алтруизма ?
най-видния представител рачешки
п.п трябва да се подкрепяме все пак![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
причината за това Ви мнение скъпи дами - Ефче и Руми е че гледате с очите, а не със сърцето....
понеже умре сиганката дет ме хвали гогълнах малко...
1/ Най-романтични - Риби, Рак, Стрелец
2/Най-умни - Дева, Козирог, Рак, Везни, Скорпион
3/Най-плодовити - Риби, Скорпион, Телец, Рак
ПП а сега Руме кажи баба тенкю
e , тенкю от името на девите![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Джей по твойта логика направи сега една класация за обратното за най- отрицателните качества да видя дали съм там щот в първата ме няма ...направо съм обидена ...поне в една класация ме сложи може и да е за малинка ..
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Малеее ти направо описа Хитлер и Сталин в един човекот близките ми познати има 1 представител на м. и 1 на ж. пол , и двамата са трудно поносими характеропати : егоцентрици , егоисти , свръхдоминиращи , непрекъснато съмняващи се ,недоверчиви към другите ,незачитащи чуждото мнение , командаджии, винаги прави за всичко ... хипохондрици , фиксирани в парите и имането , скъперници и още и още ..., полужителните неща няма как да надделеят над това ...ако това са раците ... (най- хубавите хора) ,,,но тенкю
![]()
пп/ м.б. най- ценното е да ги ползваш като психо тренажори
аз съм рак и от горе изброените за мен е вярно само,
недоверчив към другите, но не смятам, че това е от зодията, а и не мисля, че могат да се сложат толкова много хора под общ знаменател зодия и да се вадят генерални изводи.
Малеее ти направо описа Хитлер и Сталин в един човек
аз съм рак и от горе изброените за мен е вярно само,
недоверчив към другите, но не смятам, че това е от зодията, а и не мисля, че могат да се сложат толкова много хора под общ знаменател зодия и да се вадят генерални изводи.
пп Сега се сетих защо изобщо поддържаш контакт с такива хора, така описани от теб те са просто ужасни, та чак са ти в близкия кръг познати![]()
ето черпете се ....всички зодии на едно да нема сърдити
http://enciklopediabg.wordpress.com/...4%D0%B8%D0%B8/
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
единствената зодия , за която не могат да се вадят "генерални изводи" са рибите , там както се казваше някъде са събрани от пираня до шаран ..(и по мои наблюдения е доста вярно ), а иначе не забравай ,че асцендентът на зодията е важен почти колкото нея...
ако се случи двоен рак не бих казала ,че нещата са от най - розовите или червените
има контакти , които не си избираш сам .. ,ти нямаш ли такива![]()
Последна редакция от RyMu : 08-06-2012 на 17:00
хахаха Комържи , при теб нещата са мнооого зле ...
Козирог: жесток, хладен и бездушен като айсберг.
В дома е жандармер, на работата – тиран. В потискането на другите вижда смисъла на живота си, заяжда се за дреболии, абсолютно лишен от чувство на хумор. Бие децата си и тероризира съпругата (съпругът) си. Отстъпва само пред физическа сила или психиатричен натиск. Интелектуално примитивен, без фантазия, но отмъстителен и злопаметен: никога и на никого не прощава. Рядко съчетаване на мания на величие с комплекс за непълноценност с минимални умствени и психически способности. Затова винаги се катери в началството.
гейша -философ