правния отдел... ах какви договори ще се сключват самоТа тоя БЕХ, като какво точно се явява в тая верига, на него ли бяха сложили сега някакъв младеж за шефче.
----------
А това е просто без коментар, стани ти да седна аз
...............
Синът на Джоузеф Байдън - директор в украинска компания
Той ще отговаря за правния отдел и за връзките на най-голямата укрански частна газова компания с международните организаиции
http://temadaily.bg/publication/1817...D%D0%B8%D1%8F/![]()
жална и майка на западняшка Украйна, че май май само тя ще остане, ако Полша не си я прибере
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
електронен компас, но при подробна информация за полето на Земята в някоя база данни събирана от сателити е възможно и точно позициониране със съвременна 'потребителска' електроникамежду другото, руснаците не бяха ли пуснали спътници преди сателитите GPS?
п/п/ ето я ГЛОНАСС, две години преди хамериканците
п/п/2 аз се зачетох, и не пише кога точно са ги изстреляли, разработките пише че са започнали две години по рано от изстрелването на хамериканците, а пък пълното покритие било достигнато 2 години след първияте изстреляни от хамериканците, ходи го разбери, аз съм изморен и не ми се занимава![]()
![]()
Последна редакция от mck : 14-05-2014 на 00:12
до преди години вярвах, че това за хамериканския проект за пишеща химикалка в космоса е вицоказа се, че в ТУ има все още жив свидетел на кампанията
а руснаците наплюнчили молива и пратили 1 мил долара разработки на вятъра
![]()
noreason (14-05-2014)
това се оказа, че не е виц, американското правителство е субсидирало проект за разработване на пишеща химикалка в безтегловно пространство, проблем бил стичането на мастило към топченцето на писеца, твърди се че проекта е около 1 мил. $, и когато я демонстрирали в станция МИР, руснака извадил молив![]()
![]()
аз бях възприел историята за виц, но преди години един изперкал кириз от ТУ ми каза, че е свидетел и това с милионите за химикалка било вярно
но интерсно е, че при всяко идване на някой 'голям вожд' на наша теротория, GPS-а даваше големи отклонения, понякога до над 10км, и се чудя за какъв точно сценарии се подготвят руситето стигне ли се до изправяне с/у НАТО, и сателити ще паднат и ракети ще се разлетят
![]()
ще си стане страшно, ала жалко че не живея до база на НАТО, да свърши всичко бързо
п/п/ пак Ви излъгах неволно, не е било правителството, пардон
Последна редакция от mck : 14-05-2014 на 00:30
Донецк и Луганск се обединяват в нова държава - Новорусия?
Украинският депутат Олег Царьов ще подготви федеративен договор за Донецката и Луганската народна република (ДНР и ЛНР).
Това се съобщава в публикувана резолюция на координационния съвет на движение "Югоизток", предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.
Според документа Олег Царьов ще оглави работна група, която ще подготви проект на договор за "обединение на провъзгласените ДНР и ЛНР в единна държава - Федерална република Новорусия". В резолюцията се завява, че впоследствие ще се разработи конституция на новата държава, а също така и механизъм за приемане във федерацията на нови субекти
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-novor...-16684493?nt=4
Хаа, тия там (предполагам не без благословията на Кремъл) сериозно са се заели да прекрояват картата на Източна Европа............![]()