кажи де кажи, че и азискам да разбера, ше черпим.
![]()
кажи де кажи, че и азискам да разбера, ше черпим.
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Фейд наричаме на трейдърски жаргон отиграването на така наречените "фалшиви" пробиви... т.е. цената (или обема или волатилността и пр.) прави пробив на някакво ниво... но не се задържа там и се връща в изходна позиция... ако търгуваме по посока на пробива, говорим за търгуване на пробива... ако търгуваме против пробива, говорим за фейд на пробива...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аха. Значи съм хванал фълшивия пробив и сега съм и аз фейднал.благодаря за информацията.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Фафлето е научилаааааФейд наричаме на трейдърски жаргон отиграването на така наречените "фалшиви" пробиви... т.е. цената (или обема или волатилността и пр.) прави пробив на някакво ниво... но не се задържа там и се връща в изходна позиция... ако търгуваме по посока на пробива, говорим за търгуване на пробива... ако търгуваме против пробива, говорим за фейд на пробива...
Браво Фафле, ще стане трейдърка от теб![]()
Fafa (12-05-2014)
бряяяяя събра ми погледа, аз кат бях на 1 година - ей тъй като нея, още търсих завизимост между макдака и rsi-я и тъкмо навлизах в дълбоките тайни на мувунгитеФейд наричаме на трейдърски жаргон отиграването на така наречените "фалшиви" пробиви... т.е. цената (или обема или волатилността и пр.) прави пробив на някакво ниво... но не се задържа там и се връща в изходна позиция... ако търгуваме по посока на пробива, говорим за търгуване на пробива... ако търгуваме против пробива, говорим за фейд на пробива.......тц-тц-тц, бавус
.... маце, тези от инстат затова ли ти блокираха сметката, щото е характерно скам брокерчета като инстата да се дразнят когато някой ги фейдва?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нали за това се пЪнем, да станем трейдъри!
Да не мислиш, че губя време една година просто така за спорта???
Няма такъв филм при мен...или "трейдърка" ще ставам или гората ще хващам!
----------
Явно за това ме блокираха...видяха потенциал ...и аут!бряяяяя събра ми погледа, аз кат бях на 1 година - ей тъй като нея, още търсих завизимост между макдака и rsi-я и тъкмо навлизах в дълбоките тайни на мувунгите....тц-тц-тц, бавус
.... маце, тези от инстат затова ли ти блокираха сметката, щото е характерно скам брокерчета като инстата да се дразнят когато някой ги фейдва?
Нищо де...живи и здрави....има и други брокери!
кви са тези гори, недей така ся, сякаш нещо с палми по би ти подхождало.... така си мисля аз!
----------
Бе живи и здрави, ама ви се чудя защо не ходите да се оплаквате например тук http://www.**************.com/
Fafa (12-05-2014)
Не , бе ..........!!!!!!! Фицката е ЖИВ !!! Фафа , т'ва не може да го скалъпи ( Фафче , моите уважения към теб , КАТО ЖЕНА) ..... Комуникират си некъде на лични или на скаип ............. и ''бачката'' , набързо й е обяснил '' фейдването ''....................
Уууууф ай и от мен добрутру)
На тромавия пазар подрямнах яко ... напрао си поспах ...)
Пък един фейд трупаше цели 13 пипа))