Те искат по петарка за чувал с боклук да ти махнат, ти ще ги караш да къртят , та чак и цяла стена.
Те искат по петарка за чувал с боклук да ти махнат, ти ще ги караш да къртят , та чак и цяла стена.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как точно да ги интегрират,-ето сега ходят на училище, щото без бележка от даскалото не могат да вземат детските- това образова ли ги.
Кажи каква е твоята идея, че тия да станат едни нормални граждани на тази държава.
мен са ми оправяли мангали колата.. чесно казано са по добри от 90% от българите при които съм ходил.
нямаш никакви проблеми, казват ти всичко което има и го оправят идеално.
А за мерца.. Ти закарай новия мерц в почти всички сервизи в страната и всеки ще ти го гледа като космически кораб. Те дори тея в сервиза на мерцедес надали знаят кое как се оправя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да се разпределят по различните училища, като накрая на годината се прави задължително тест и който няма над 4 не получава не само детски ами никакви помощи.
Да се следи за корупцията в тази зона...
Да спрат изобщо майчинството след първата година не само за цигани ами за всички.
Да има по големи помощи за майки студентки, като се дават всеки месец с електронни справки от ВУЗовете.
Като пак всичко е свързано с успехи..
И 10 години с такива програми и хоп гледай как ще се увеличат образованите цигани а може и българите да се пообразоват и те.
е как бре те най-добре боравят с желязу това всеки го знаемен са ми оправяли мангали колата.. чесно казано са по добри от 90% от българите при които съм ходил.![]()
Тъй де тъй, ама с ромско съдействие, че техни структури повечето отчитаха дейността.
Te са били интегрирани значимен са ми оправяли мангали колата.. чесно казано са по добри от 90% от българите при които съм ходил.
нямаш никакви проблеми, казват ти всичко което има и го оправят идеално.
А за мерца.. Ти закарай новия мерц в почти всички сервизи в страната и всеки ще ти го гледа като космически кораб. Те дори тея в сервиза на мерцедес надали знаят кое как се оправя.
Аз имам съсед циганин който работи в КАТ даже.
Но такива са супер редки изключения.