Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
айде вие си обсъждайте аватара ми аз да си купя петролче с малко стопче дълги от99,04 , че като гледам бара на 5 минутката може да няма по добър вход ...
----------
айде за лека нощ да приберем последния петрол ...
http://www.mql5.com/en/charts/182405...staforex-group
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
айде вие си обсъждайте аватара ми аз да си купя петролче с малко стопче дълги от99,04 , че като гледам бара на 5 минутката може да няма по добър вход ..
----------
http://www.mql5.com/en/charts/182405...staforex-group
че тя сега ноЩа започва бря![]()
браво браво за петроля...![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
радвам се **моята изглежда почти по същия начин ...
http://www.mql5.com/en/charts/182417...staforex-group
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
fxg (05-05-2014)
Доста брутално сте го удължили петролчето, браво на вас дами!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еееееее, изтрепала си го, Еф4еайде вие си обсъждайте аватара ми аз да си купя петролче с малко стопче дълги от99,04 , че като гледам бара на 5 минутката може да няма по добър вход ...
----------
http://www.mql5.com/en/charts/182405...staforex-group)
Пу-пу ...
Яз фанах 100 точки нанадоле ... а за реверса пътувах за фкъщи![]()
ef4e (05-05-2014)
Първоначално написано от tretipip
...., я кажете ся петрола да го скъсявам ли или кво?
къде ще скъсяваш и ти ...чакай тук в зоната 98,91 да видим как ще се държи че може и да пообърне за едни 60-70 пипа ....ако даде сигнал скачам на дългите аз ....** питаше по рано дали не е време за дълги ..ми май сега е времето ...ми не можеш да отречеш че ти подсказах входа ....можеше да се възползваш ...Доста брутално сте го удължили петролчето, браво на вас дами!
----------
То днес ден като ден ли беше ....браво за 100 те пипа ....
гейша -философ
КинО (05-05-2014)
А не, аз сам гледам да си го избирам входа, че така след време като изчезнеш от форума кво ще правя?ми не можеш да отречеш че ти подсказах входа ....можеше да се възползваш ...![]()