Че не си ли ?Ми Фафле, ти ако и по телефона не вършиш работа....че ти само за атракция ли обикаляш ве ?
Фафле, мисля че знам защо Фицката те остави. Разбрал е, че пръста си няма да мръднеш за каквото и да е и си е намерил някоя която не е толкова мързелива![]()
Абс, влязох в твоята посока от 76 с цел 100 точки... като са знам къв съм карък...
I trade with an ICMarkets ECN account
Absfresh (05-05-2014)
Ама той взимал ли ме е? ?........Че да ме е и оставил?
Като се появи...ако се появи ......ще каже!
Пък сега и мързел ми преписа.......Олееееег, влез в час!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Toй се намерил кои да говори за МЪРЗЕЛ!!!
АЛОООуууу аланкоолу,,,, истински ЕКСПЕРТ си!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (05-05-2014)
Коча лееееко се е пообъркал
нвчпвзчпвзчпвмчпвчвпчммч
мпвч
----------
Реде, що те си вземеш от тия рунтавите сунета, ще навлезвеш и в текстилния бизнес![]()
в тез Омрели дни ....че преде после че плете тарлъци.....ей от това голем бизннес план може да излезе....той къвто е пинтия и пари от еуропата ще усвои по некоя програма ДРЪТ ФЕРМЕР.....Реде, що те си вземеш от тия рунтавите сунета, ще навлезвеш и в текстилния бизнес![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Днес спамя из форума, ходих до карфура до баумакса...не ми хареса, много е тъмно, спестили са от към осветлениеПоне тавана не е черен, какъвто беше в пикадилито преди това
![]()
Коча лееееко се е пообъркал
нвчпвзчпвзчпвмчпвчвпчммч
мпвч
----------
Реде, що те си вземеш от тия рунтавите сунета, ще навлезвеш и в текстилния бизнес
--------------------=============--------------------
Не занимаваи РЕДА с глупости!!!
Айде една песновка в контекста,,,,
http://www.youtube.com/watch?v=J94Kj0T0MZc
GGBG (05-05-2014)