Ти с аспирин ли ги съхраняваш?
Ама не се притеснявай, ще купя аспирин и една бистра водичка ще ти дам да пийнеш...споко!![]()
Ти с аспирин ли ги съхраняваш?
Ама не се притеснявай, ще купя аспирин и една бистра водичка ще ти дам да пийнеш...споко!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре ба Урчо кви скрилове кви 5лв Не е ли най добре от акаунда на инстата направо доларчетаа в пм банк примерномай по-добре у долари да отвориш сметка там, щот да може да няма превалутиране от инста кът прехвърляши картата им да си поръчаш при първа възможност, че бавно идва
въх то докат го напиша и Дизелаки обяснилмойто акаунт и карта са в евро, ама още не съм одил до бамкоматя, инак някой беше споменал, че няма превалутирване от евро у лев
Е щял си да почакаш ден два ми той пазаря няма да избяга![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Не се гъбаркам Пазара на тези неща е огромен Всеки сам си решава какво и от къде да купи Аз не съм накой рекламатор и нито пък съм покупател ,сам си ги произвеждам експертите.
Ти като искаш да си намериш експерт ще си потърсиш сам
Нямам намерение да ти помагам ,още повече че след това може да ме изкараш виновен за това че си направил грешна покупка
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ем то същото кът у бамката да додат реалнои към бамковата сметка да има една карта дет да може да се ползва извън бамковия офис обаче
![]()
а туй "специалиста" вероятно има вързка с пряк превод на expert-advisor![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той не са е отказал още, ... гаранция седи на ръба на трамплина ...
Аз ко бях, тамън няколко пъти да съм са метнал вече ...
Баси, само при мен ли движи толкоз тегаво ФорумО, ... или щот процесора е на 101% са мъчи толкоз ...?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
kypa (04-05-2014), Emil Enchev (04-05-2014), masta (05-05-2014)
Не се гъбаркам Пазара на тези неща е огромен Всеки сам си решава какво и от къде да купи Аз не съм накой рекламатор и нито пък съм покупател ,сам си ги произвеждам експертите.
Ти като искаш да си намериш експерт ще си потърсиш сам
Нямам намерение да ти помагам ,още повече че след това може да ме изкараш виновен за това че си направил грешна покупка
Май не си ме разбрал правилно,изобщо не смятам да купувам подобни програми и не разчитам на тях.
Разчитам основно на собствените си знания и възможности.
С другото се забавлявам,пък божа работа може и някой заек да изкочи покрай тия програми.
За това ми е интереса към тях,не пренегребвам никоя възможност напълно.
Поздрави![]()