Дано да забавят колкото може по-дълго процеса ,
че в америка и европа ценностите нямат голямо значение
Дано да забавят колкото може по-дълго процеса ,
че в америка и европа ценностите нямат голямо значение
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
На колко си години ти? Имаш ли 25?
Пробутвали ли са ти в училище подобни "азбуки"?
Имаш ли идея наистина колко силно промиват млади мозъци и колко е трудно отърсванео от тази целенасочена идеологическа пропаганда, провеждана в крехката детска възраст?
Или само си плещиш, за да цъкнеш още 30 цента?....................................... ..
----------
**g, ти изобщо разбра ли какво точно се обсъжда и колко е тревожно всъщност това?
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега ще се обиждаме ли рано рано,минал съм през това промиване ,изглежда на тебе промиването ти е било изкривено или се мъчиш да го скриешНа колко си години ти? Имаш ли 25?
Пробутвали ли са ти в училище подобни "азбуки"?
Имаш ли идея наистина колко силно промиват млади мозъци и колко е трудно отърсванео от тази целенасочена идеологическа пропаганда, провеждана в крехката детска възраст?
Или само си плещиш, за да цъкнеш още 30 цента?....................................... ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И кое по-точно те обижда? Всяко нещо, което не ти харесва, е твърде силно да се нарече "обиждане".
Недей да надаваш заради "обиди"м, които съществуват само в твоето съзнание че ще ми заприличаш на новак.
Без спорове моля. Няма нищо лошо в центоветев такива теми аз съм заради ценовете няма какво да крия. че помиват мозъци промиват, ама то и сега ни ги промиват.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
изглежда сме от едно поколение ,след като и на тебе не ти харесва друго мнение и почваш да се ядосваш,че не сме по всичко с тебе на едно мнение![]()
Не е това, че имаш друго мнение, а това, че говориш безсмислици заради центовете, това ми е противно.
Все пак всяко нещо трябва да има мярка....................![]()
Айде сега. А като спорите не правите ли центове? Несе ли нарича и това спамене по темата? Като гледам аз си. Признавам, ама като се зачекне някой с друг и става ебати спама. А после за центове говорите.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ти нима не получаваш центове от публикации? Ако смяташ че пишеш единствено и само за развиването на темата защо не пишеш и в други форуми дето няма центовка? И за край щом толкова говориш за центове дай да сравним натрупаните бонуси до момента - мразя някои да се прави на божа кравичка и да се заяжда с останалите.
Тревожно е , разбира се ,**g, ти изобщо разбра ли какво точно се обсъжда и колко е тревожно всъщност това?
всеки опит за пропаганда е тревожен , но никоя система или режим не се ограничават в използването им
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb