Да ни е честито на всички мецани и малки мечета.....!!!!!
Да ни е честито на всички мецани и малки мечета.....!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още от вчера забелязах че ще има нещо подобно и го обявих даже
ама от талпата никой не ми повярва ............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
че то и аз написах че съм скъсила и къде е бил връо
върни назад и прочети
ма те удължават нале са тарикати
----------
на стр.8 е написано вчера в 12.15ч
тъй че младежи Happy deals to all
нале......
де го моя любимец Драгата?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
През уйкенда ще го ударя само на Любов
И без това сме почивка .
няма да живея с орлите я![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Нищо кой знае какво не е станало, само при златото станаха големи филми ...
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Вече мога да се съглася с теб ... но говорих конкретно от новината. Би трябвало да има продължение още.
Слезе ли под 1.6800 започва яката корекция. Иначе от 1.6830 се впусквам в късо, новината е силна за долара![]()
ми...кой от дето иска от там да се впуска в късо
аз вече съм у камиона
бе..не съм перфектна ама
нема как да кача картинката
прикачито не работи
с 0.2 лота само ли го резна
мъко моя ангел мой
с 4.5 лота съм язе.....като камикадзе