Уж имало QQQ,до 16:30 пазара е затворен по непонятни за мен причини което го прави негоден за търговия
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пич,
не мога да разбера на луд ли се правиш или по рождение бавно загряваш та са ти нужни повече от 24 часа да асимилираш кво ти писах вчера.
пиша го отново и изключително бавно , за да ме разбереш най-накрая !!!!!
QQQ е ЕТФ на NASDAQ100. NASDAQ100 е индекс следящ 100 акции на американската електронна борса NASDAQ и няма НИЩО ОБЩО, ПОВТАРЯМ НИЩО ОБЩО с DAX, който е индекс следящ 30 акции на франкфуртската борса.
QQQ се търгува на NYSE, която пък отваря в 16.30 наше време.ето защо са нулеви котировките преди това!!!!! на тва ако му викаш непонятни причини, вероятно ще се наложи още по-бавно да пиша![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (06-06-2012)
QQQ е насдак, което се търгува с работното време на фондовата борса, правилно ли съм разбрала.
П.с. Наясно съм че на инстата ще търгувам някое производно умотворение, но отнякъде да се трягне все пак.
Имате ли представа, кои са другите индекси, които ги има на инстата.
Пак пробвай, но няма гаранциипич,
не мога да разбера на луд ли се правиш или по рождение бавно загряваш та са ти нужни повече от 24 часа да асимилираш кво ти писах вчера.
пиша го отново и изключително бавно , за да ме разбереш най-накрая !!!!!
QQQ е ЕТФ на NASDAQ100. NASDAQ100 е индекс следящ 100 акции на американската електронна борса NASDAQ и няма НИЩО ОБЩО, ПОВТАРЯМ НИЩО ОБЩО с DAX, който е индекс следящ 30 акции на франкфуртската борса.
QQQ се търгува на NYSE, която пък отваря в 16.30 наше време.ето защо са нулеви котировките преди това!!!!! на тва ако му викаш непонятни причини, вероятно ще се наложи още по-бавно да пиша![]()
Не си обяснил какво е това NYSE.
Защо пък не се търгува от по-рано, като дакса например![]()
Ся ще ни се разсърдят
п.п. прощавай исках да кажа SP500, нали и той е американски. Що Насдака не е като него![]()
Имат само паяци (ETF на S&P500) и кютата на Насдак за който сте писали вече ....Аз друго не виждам от сайта им:
https://instaforex.com/bg/specifications.php
Ни дакс,ни диаманти (DIA - ЕТF на DJIA) ....По платформата им може и да ги има,но аз до свалянето й още не съм стигнал![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Novak (06-06-2012)
QQQ не е насдак , а ETF/ Equity Traded Fund / търгува се на Ню Йоркската фондова борса известна като NYSEQQQ е насдак, което се търгува с работното време на фондовата борса, правилно ли съм разбрала.
П.с. Наясно съм че на инстата ще търгувам някое производно умотворение, но отнякъде да се трягне все пак.
Имате ли представа, кои са другите индекси, които ги има на инстата.
всички тия неща ги има обяснени в уикито. нужно е само малко любопитство![]()
Аз пък реших да попитам тук.
Може пък да се отзове, някой без желание да ми нашоква канчето, как трябва сама да ровя и т.н и що не съм разбрала.
А последното знам, че ви е любимо занимание на Грийдитата.
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента