Нема излишни парЕ за едно такова пътешествие....
Нали затова ме е яд на банката, че ми взеха всичко от продажбата на земята....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
поне сега ще плащаш по-малко лихвипак ще можеш да събереш за пътуване .................................................. .................................................. .....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз друг номер съм замислил за банката - ще използвам експертната оценка на къщата, която от банката ме изнасилиха да направя, за да им измъкна гарантирана чрез стойността на къщата кредитна линия. Имам право на линия в размер на 80% от тази оценка минус остатъка от главницата по ипотеката. В моя случай не са никак малко пари. Тъкмо да си финансирам търговийката в Оанда пък и до България да дойда...Верно, че пак ще им плащам лихви, което нямаше да е така, ако си ми бяха дали парите от продажбата на ръка...Но с чифути може ли да се бориш!?
Само дай Боже да стане...![]()
Пожелавам ти успех с това начинаниеАз друг номер съм замислил за банката - ще използвам експертната оценка на къщата, която от банката ме изнасилиха да направя, за да им измъкна гарантирана чрез стойността на къщата кредитна линия. Имам право на линия в размер на 80% от тази оценка минус остатъка от главницата по ипотеката. В моя случай не са никак малко пари. Тъкмо да си финансирам търговийката в Оанда пък и до България да дойда...Верно, че пак ще им плащам лихви, което нямаше да е така, ако си ми бяха дали парите от продажбата на ръка...Но с чифути може ли да се бориш!?
Само дай Боже да стане...Дано банката се съгласят на този вариант който го мислиш .................................................. ..........................
Аз си мисля - тези пари, дето си ги плащал три години и половина за наеми - не можеше ли да си ги спестиш, ако беше потърси още с отиването там да си купиш някъде един апартамент за трима - да се устроите под свой покрив, пък после да го мислите как да се разширявате?Аз друг номер съм замислил за банката - ще използвам експертната оценка на къщата, която от банката ме изнасилиха да направя, за да им измъкна гарантирана чрез стойността на къщата кредитна линия. Имам право на линия в размер на 80% от тази оценка минус остатъка от главницата по ипотеката. В моя случай не са никак малко пари. Тъкмо да си финансирам търговийката в Оанда пък и до България да дойда...Верно, че пак ще им плащам лихви, което нямаше да е така, ако си ми бяха дали парите от продажбата на ръка...Но с чифути може ли да се бориш!?
Само дай Боже да стане...![]()
Ти си станал направо банков мениджър!! Не ми се е налагало до сега да правя такива схеми!!Аз друг номер съм замислил за банката - ще използвам експертната оценка на къщата, която от банката ме изнасилиха да направя, за да им измъкна гарантирана чрез стойността на къщата кредитна линия. Имам право на линия в размер на 80% от тази оценка минус остатъка от главницата по ипотеката. В моя случай не са никак малко пари. Тъкмо да си финансирам търговийката в Оанда пък и до България да дойда...Верно, че пак ще им плащам лихви, което нямаше да е така, ако си ми бяха дали парите от продажбата на ръка...Но с чифути може ли да се бориш!?
Само дай Боже да стане...
Канадски боен кораб плава към Черно море
Канадският премиер Стивън Харпър обяви, че страната изпраща патрулната фрегата „Реджина” в Европа, където ще се присъедини към флотилията на НАТО в източната част на континента, предаде „Ройтерс”.
„Канада работи с ръководството на НАТО и нашите съюзници, които ще определят какво точно ще бъде участието на „Реджина” в ученията”, уточни Харпър.
http://news.ibox.bg/news/id_840123827
Канада взема забележително активно участие в делата около украинския конфликт..............![]()
МИ сериозен и отговорен съюзник .....................Канадски боен кораб плава към Черно море
Канадският премиер Стивън Харпър обяви, че страната изпраща патрулната фрегата „Реджина” в Европа, където ще се присъедини към флотилията на НАТО в източната част на континента, предаде „Ройтерс”.
„Канада работи с ръководството на НАТО и нашите съюзници, които ще определят какво точно ще бъде участието на „Реджина” в ученията”, уточни Харпър.
http://news.ibox.bg/news/id_840123827
Канада взема забележително активно участие в делата около украинския конфликт..............
..........................
Далеч е,но затова казвам че е сериозен партньор .................
........................