Действително е така. Дневни движения от по 40-50 пипса и като видим един кендъл малко по така и окото се лъже![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Долара май започва да капитулира така като гледам още преди фомк![]()
Аз пък не съм ги слагала тая зима, ти се успокоявай с дъждовете.
Най-после има някакво развитие тук в правилната посока, надявам се тоя път да стигне по-далеч. Като за начало поне до долната граница на рейнджа 101,63.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Двойката удари 102,02. Остава да видим какво раздвижване ще има, а може и да няма чак толкова голямо след по-малко от 2 часаНе можа да пробие 102,70/72 и сега явно отново се запътва към 102![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
22 пипса прибрах само снощи и сега биче от 102.26! Ама то днес ще е един пазарррр!
Нищо не се знае![]()
може и да не се окаже толкова вяла търговията ,
ти вече си заложил поръчките![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Тази двойка - долар/японка преди ми беше любимка, но откакто янките свалиха лихвите вече рядко има силни движения.![]()
То къде вече има силни движения?
Почивният ден за голяма част от Европа прави унил пазара, не че иначе е бодър, но все пак![]()
penman (01-05-2014)
15:30 USD САЩ
Изявление на председателя на FED - Джанет Йелън
01.05.2014