ef4e, брависимо!
А аз не смея да го пусна. И уж отворих сметка еурика, само заради тази стратегия на Локиране. За да я пробвам ръчно. А продължавам да си скалпирам на дребно. Е, вчера Олег ме ядоса, та влязах ордер с 8 лота при Е/Д. Но то не се брои. Щото бе след ракиено. И когато ми е чукнало лимита нощес, съм къртил като пор!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ef4e, наистина е като паяжина и е красиво, има хляб в тоя експерт , като има нужда от по стабилна сметка и да не се рискува с неоправдана големина на лота и при по голямо пропадане пак ще те изкара на пачелба ако спазваш правилата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да Дани и на мен ми допада ..още повече чеможе да се коригира размера на риска ..другия месец му зареждам една смека на този експерт и го оставям само дето тия сървъри платени итрябва да държа комп.включен ..![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e, да това с компа не е много приятно а и се случват издънки с тока, с нета, със сървъра на инстата, но ако можеш да рискуваш да платиш за vps е най-сигурно когато работиш с експерт
Би ли качила експерта да го пробваме и ние,като гледам бая време си чакала да се затворят тези сделки имало е и сериозни минуси,рентабилно ли е според теб да се търгува с този експерт?
Благодаря Еф4е но преди може би половин година го разглеждах и си спомням че замина в кошчето за това го и помняЕ Сакси след такъв комплимент как да не направя нещо за теб !!!
ето Fat_turbo с всичките му салтанати ..
http://www.fileswap.com/dl/OtDDMoNIU...3_v36.rar.html
Ако искаш да направиш нещо публикувай връзката към авто профита с които работиш защото както ти казах преди аз имам два три варианта та да ги сравня с твоя
Защото на този етап дори и на най добрия вариант на аутопровита , все още не съм склонен да си поверя парите
Много коварен мартингейл е .
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Кои сте вие бре, нещо много станахте кандидат обирниците
То от Ваз повече няма
На пролетариата освен веригите няма кво да му вземеш
Гащите не те съветвам да му ги взимаш![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Разбира се , ето го отново ...
http://www.fileswap.com/dl/Ukfpp9nZik/ експерта подлежи на експерименти ..всеки да си прецени ..при мен работи на евро паунд на 1 час при минимален риск ...решението сам го взема![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !