добре звучи като виц ама малко ще му е трудно да вземе Аляска та те сами го продадоха на американците и там по добре да не са бутат че това може да им коства много неприятности![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май беше само са определен период,
а и някъде бях чела че дори не са получили цялата сума при продажбата![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Те там хамериканците няма да се оставятда вземе Аляска![]()
![]()
90% от населението било съставено от въоръжени пияници
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Те съвсем скоро също искаха да се проведе референдум
но не знам докъде стигнаха ...........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
у Аляската май само десетте процента са въоръжените пияницидругите деведесе процента са предимно бели мечки и хъскита разни доколкот знам аз
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В аляската бели мечки ли имабели мечки![]()
![]()
![]()
аз мислех че повечето са вълци и мечоци гризлита таквиз
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
до референдум не може да се стигне защото нема как да стане след като Аляска е на Америка за нищо не могат да претендират руснаците предполагам че и двете страни имат екземпляри от този договор така че Русия да пие една студена вода и да продължават напред![]()
Те ку имат референдум сигурно ще е за отделяне![]()
![]()
то и без туй там бая трудно се отива
![]()
![]()
А що да може Шотландия да си прави референдум да се отделя, пък за Крим и за други да не може.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Още един анекдот :
По повод Нобеловата награда за мир за Владимир Путин - по-добре му я дайте, че иначе сам ще дойда да си я вземе.