Без стоп се чувствам несигурен и не знам до къде ще ме одвее пазара и т.н. Стопа се слага ня място, на което ако цената стигне до него значи формацията или сигнала вече не е валиден и сделката се вписва в графата с губещи такива![]()
Без стоп се чувствам несигурен и не знам до къде ще ме одвее пазара и т.н. Стопа се слага ня място, на което ако цената стигне до него значи формацията или сигнала вече не е валиден и сделката се вписва в графата с губещи такива![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
без стоп не може реално![]()
![]()
колкот и да ни се иска
![]()
![]()
въпрос на избор е обаче дали да бъде на десет процента остатъчна стойност на акаунта или малко по-евтинко
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е тука вече това си е строго индивидуално и според зависи и от (както ти се изразяваш) лев меринджейството![]()
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
обикновено е по-добре да условията, при коит се затваря позицията да се базирват на пазарянезависимо кой от двата вида стоп се ползва
естествения или принудително-предсрочния
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въййй туй новата бонуксна мода ли елев меринджейството![]()
![]()
ма то да си мериджей не трябва ли да има някоя такваз мадама до теб
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е та как трябва да сме в крак с модата не става иначе. А за мадамата може да си я има , може и да си я наеме кой както иска![]()
Ако има таквиз дето си заслужаватможе и да си я наеме кой както иска![]()
![]()
![]()
..................
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Има всичко на този сват стига човек пари да имато тука в тази криза и цените паднаха леко , така че вече е по-добре
![]()
Аз чувам доста ,че по студентския град ....там било се пазарувало тъйто тука в тази криза и цените паднаха леко , така че вече е по-добре![]()
![]()
имало бая ...
![]()
![]()
тука по територията обаче с падането на цените обикновено цветовете потъмняваттъй че обикновено се оказва доста по-удачно и по-изгодно в дългосрочен период да се вземе от леко по-скъпото
![]()
![]()
![]()