Съгласен с канала, дето си показал...
И аз мисля да търся късо със стоп зоната около 1306, ама поне да доближи 1300![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Охоо ... колко сме ги виждали такива... "готин и скромен" пък накрая се оказва себично-нагъл кютук. независмо от богатството... Ти обаче не си от тия предполагам (до доказване на противното).
Споренето винаги трябва да е с разумни аргументи, иначе си остава едно празно плямпане, тип пиянско надвикване.
Поздрави за останалото.
Пп: моралът не се говори, той се прави - ако става въпрос да има някаква ценност.
----------
Горе-долу и аз така виждам нещата, но скоро ще видим правилно ли ги виждаме...
Радвам се, че намираме общ език. Поздрави и от мен. Връщаме се на темата, а там най-готиното е, че
златото продължава да държи стабилен курс нагоре. Аз още си стискам дългите, но тъй като мразя
да оставям отворени позиции през почивни дни, то днес ще ги затворя по някое време. Няма начин.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Шах-шех,две пешки метър - валат или както казваме рубладжиите, тоз стоп отива в Совхоза.....Внимавай кво ще подиграя ся
:
http://vbox7.com/play:2a1985c0
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Спарте, още не съм вляналШах-шех,две пешки метър - валат или както казваме рубладжиите, тоз стоп отива в Совхоза.....Внимавай кво ще подиграя ся
:
http://vbox7.com/play:2a1985c0
Ма гледам с шиш вземахме 1300та сявече по-лесно .... чакаме сигналната ракета
Но стоп нивото още мисля да е това 1306![]()
Ехаа! 1300 долара. Колко готини се получава. Знаете ли, че това ми е много мило число, а то е така, защото ми
напомня за 1300 години България.![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
....Don`t believe him.....
http://www.youtube.com/watch?v=l0pI5N9L7u0
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
D-12 (25-04-2014)
А не, ако стане 681 ще трябва да изляза на улицата и да прося!D-12 хванахме ги, а! Все пак в нашия град пазим най-старото обработено злато (според нас) на света. Нормално е да гоним 1333, а после 681Бъзикам се разбира се за тези, които не разбират.
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"