естественият му път е там накъдето си отворил позиция за всеки различно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колегата май си чакаше 1050, ако не греша. Но ми се струва много далечно и непознато. Аз си мечтая за 2000! Поне нещо на този свят да поскъпва, че всичко се обезцени.
Говоря за моралните ценности.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен ще качи още малко до 1300,00 и после ще падне поне до 1255,00
Така като гледам какъв му е естественият път е различно за всеки трейдър и въобще човек. И нямам никакво намерение да влизам в спорове накъде трябва да е. Единственото което е от значение печеля ли или губя от вижданията си. Същото важи и за всеки друг.
Само дано не се окажеш от тия, които като не върви курса в тяхната посока им е виновен целия свят и най-вече тия от форума, дето сключват сделки наобратно.
За детайли в политическите новини нищо не мога да кажа засега - важното е, че конфликтът си го има и по всяка вероятност оказва влияние на златото - не си обяснявам с друго тоя безумен скок днес.
----------
А не е ли по-добре да върнем цената на моралните ценности, вместо да насърчаваме инфлацията на златю и пр.И двете нива в момента са много далечни, разликата е че второто никога не е било достигано.
Последна редакция от Eli2356 : 24-04-2014 на 21:14
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
SPART (25-04-2014)
А аз не съм маниак на споренето, но понякога е полезно, стига да е аргументирано разбира се. Не се притеснявай, никога не търся вината извън себе си. Това дори е вреден комплекс, защото когато ме надушат другите,Така като гледам какъв му е естественият път е различно за всеки трейдър и въобще човек. И нямам никакво намерение да влизам в спорове накъде трябва да е. Единственото което е от значение печеля ли или губя от вижданията си. Същото важи и за всеки друг.
Само дано не се окажеш от тия, които като не върви курса в тяхната посока им е виновен целия свят и най-вече тия от форума, дето сключват сделки наобратно.
За детайли в политическите новини нищо не мога да кажа засега - важното е, че конфликтът си го има и по всяка вероятност оказва влияние на златото - не си обяснявам с друго тоя безумен скок днес.
----------
А не е ли по-добре да върнем цената на моралните ценности, вместо да насърчаваме инфлацията на златю и пр.И двете нива в момента са много далечни, разликата е че второто никога не е било достигано.
ме натоварват и с техните проблеми и аз съм си перманентно виновен за всичко.
И аз си "плача" за моралните ценности, а и ми отива, защото в момента съм "бедняк", а света все повече се върти около парите и материалното. Откакто останах без пари, вече никой не забелязва колко съм готин и ...скромен.![]()
Охоо ... колко сме ги виждали такива... "готин и скромен" пък накрая се оказва себично-нагъл кютук. независмо от богатството.А аз не съм маниак на споренето, но понякога е полезно, стига да е аргументирано разбира се. Не се притеснявай, никога не търся вината извън себе си. Това дори е вреден комплекс, защото когато ме надушат другите,
ме натоварват и с техните проблеми и аз съм си перманентно виновен за всичко.
И аз си "плача" за моралните ценности, а и ми отива, защото в момента съм "бедняк", а света все повече се върти около парите и материалното. Откакто останах без пари, вече никой не забелязва колко съм готин и ...скромен... Ти обаче не си от тия предполагам (до доказване на противното).
Споренето винаги трябва да е с разумни аргументи, иначе си остава едно празно плямпане, тип пиянско надвикване.
Поздрави за останалото.
Пп: моралът не се говори, той се прави - ако става въпрос да има някаква ценност.
----------
Горе-долу и аз така виждам нещата, но скоро ще видим правилно ли ги виждаме...
Последна редакция от Eli2356 : 24-04-2014 на 22:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
В момента златото е много на кантар, ако се гледа дневната графика утре, много зависи как ще затвори утре, календарът е бедничък откъм новини, ако не бие скоро 1310, ще продължим надолу![]()
Eli2356 (24-04-2014)
Пуснах си една къса от 1293.53.
Щом Мастата е с дълги то това означава, че ще има поне още един тест на 1270.
п.п. Този начин на търговия мисля не е описан в учебниците по икономика...
Пабло, тая къса има ли стоп?
Нещо златю към 1318 гледа![]()