Яко късо само до 1 цент от на SPART-а маржин-кола, прибираме и после дълго, за да намажем и аз и той. На него ще му е по-сладко, на мен ще ми е по-тлъсто![]()
Яко късо само до 1 цент от на SPART-а маржин-кола, прибираме и после дълго, за да намажем и аз и той. На него ще му е по-сладко, на мен ще ми е по-тлъсто![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Е как им измисли стоп .... по месечната
И другото таргета ше чакаш ли .... или кат излене на + бЕгаш
----------
Златю заформи нАбързо една ГиР на М5
Дето вече си даде целта)
2 доларя и взеххх)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми стопа е под двойното дъно на месечна дет има, таргета ще го чакаме няколко години сигурно.Е как им измисли стоп .... по месечната
И другото таргета ше чакаш ли .... или кат излене на + бЕгашНе знам дали ще издържа до край да го чакам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Глави, рамене - обърнати, необърнати с отворени, със затворени уста, за мен целта е 1270. По натам - не знам.
Лимитът ми е на 1277, че много има да лакатуши до 1270, а нервите и капитала ми трябват и за други неща
Пп: лъкатуши се било писало с Ъ ..![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-04-2014 на 17:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз неска скромно му взех и ся малко го игнорвам Златю
Да не са изкушавам)
Mного хубаво правиш да ти кажа - щом аз имам сделка някъде (в случая и тук), ще гледа да се шматка възмоооожно наййй-дъъъълго - това е абсолютен закон напоследък. Нейде утре/други ден като хептен му писне да кисне на едно место може и да ми стигне лимита, дотогава, поне близките часове, може и хич да не го гледаш.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-04-2014 на 18:23
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е то аз щот съм се убедил, че пазаря ЛИЧНО срещу мен вЪри ....Mного хубаво правиш да ти кажа - щом аз имам сделка някъде (в случая и тук), ще гледа да се шматка възмоооожно наййй-дъъъълго - това е абсолютен закон напоследък. Нейде утре/други ден като хептен му писне да кисне на едно место може и да ми стигне лимита, дотогава, поне близките часове, може и хич да не го гледаш.
Се стопове да ми земе ... лимитите ми са му С/Р
И затва викам ....Ае на другите поне да им върже)
Бе... Мерси за (желанието за) услугата, обаче гореспоменатия закон твърдо си важи за мен, та едва ли точно сега да се отмени.
... както се забелязва и по графиката.
Пп: С/Р нещо като гатанка ми звучи ?? обаче имам няколко предположения за отговора.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-04-2014 на 20:19
Съпорт/резистъъъъъъънс
Ама ме обърка кат казваш, че и на теб ти играи на въпреки пазарот)
Как са оправя на сички да ни е контра))
)
13:15 днес)
Златю втори опит да пробие 1280 праи)
Удрииииииии)
----------
13:23 1278 достигнатоооо))
Без позицияааааа
Нищо дееееее)))
На Елито да излене лимита поне)