Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колега и аз не ти разбирам кво пишеш ва ама то верон и аз не ползвам главни буква ама при теб много трудне се чете за да те разбирам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
аз му свикнах но определено трябва малко тренинг кът че ли щото си е трудно да му следиш всяка мисъл и дори колкото и малка да е тя а![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Какво не му разбираш на човека, говори за обратните и правата им.колега и аз не ти разбирам кво пишеш ва ама то верон и аз не ползвам главни буква ама при теб много трудне се чете за да те разбирам..Нали е модерно сега.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те сега и тука като приемат бракове им![]()
![]()
пред НС бая венци ще има тъй
![]()
направо ще трябва народен празник да организират
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Абе те ако отидат пред НС, ще вземе да ги понабият.Те сега и тука като приемат бракове им пред НС бая венци ще има тъй направо ще трябва народен празник да организират![]()
Определено е станал известен този фризьор и е имал след това голяма посещаемост...хора от посолството на Северна Корея в Лондон са накарали местен фризьор да свали от витрината си плакат на Ким с който фризьора е рекламирал "15% отстъпка за мъжки прически през април ако прическата ви е лоша"
Прикачен файл 1439![]()
Еййй наскоро се подстригах, ама кат го гледам тоз убавец, ще взем ада си направя и аз една такава фризура. Нова мода ще пусна.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
КНДР подготвя ядрени изпитания
Експерти свързват тези евентуални изпитания с визитата на президента на САЩ Барак Обама в Сеул на 25-26 април.
http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...pitanija-2034/
И севернокорейците пъчат мускули на Обама, а?![]()
На тея скоро акъла няма да им дойде. И то при положение че имат примера на Южна Корея!