Или както казваше един пиятел взех да печеля когато спрях да ииграя![]()
Или както казваше един пиятел взех да печеля когато спрях да ииграя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (21-04-2014)
Туй явно от поредицата "хазарта е бита карта"Или както казваше един пиятел взех да печеля когато спрях да ииграя![]()
![]()
![]()
трябва определено да се дебатира
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
много сериозно отношение требе да се постави ку искаме редовно и по много да печелимотделно требе на твърдо дъно да се стъпи, за да се тръгне нанагоре
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то това е ясно ,че трябва да сме твърдо стъпили на земята![]()
![]()
и не се отнася само за форекса , а като цяло за целия живот
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Много правилно според мен всичко което не е хванато на сериозно е обречено на провал.....много сериозно отношение требе да се постави ку искаме редовно и по много да печелим
Така е, особенно в трейдинга трябва да си много добре фокусиран за да успееш.Много правилно според мен всичко което не е хванато на сериозно е обречено на провал.....
L1914 (21-04-2014)
ми прав е и аз така мисля, даже според мен са сиамски близнаци братле и са първи братовчеди на макулите, и трети на Сорос, пък кура е женен за дъщерята на Бъфет а барбата не го знам за коя се взе ама май нещо с тръмповица се сдушиха![]()
![]()
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Бе ако си с фалшива диплома и автобиография ще те допуснат като нищо. Нищо, че после като нищо може да те пуснат пак на свобода.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
L1914 (21-04-2014)