хубаво е тъй кът се видят близки по народност хорадаже ку няма много българи да си контактувал наскоро може и кът роднини да ги усетиш, въпреки че никога не си ги виждал преди туй
![]()
![]()
хубаво е тъй кът се видят близки по народност хорадаже ку няма много българи да си контактувал наскоро може и кът роднини да ги усетиш, въпреки че никога не си ги виждал преди туй
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е, аз лично за първи път срещнах тук албанци. Косовари съ срещал, но тези момчета си бяха от самата Албания...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте Колеги за мен ще е чест да съм тук сред вас .........![]()
Той отбеляза, че през тези дни в специализираното заведение са постъпили трима пациенти с чуждо тяло в хранопровода - парчета месо, съобщава БТА.При двама от тях то е било сравнително лесно премахнато, а при една пациентка днес ще се прави повторен опит. „Съветите ми към хората са да се забавляват разумно и да дъвчат хубаво храната, особено първата хапка”, каза д-р Кирил Христов по повод предстоящите майски празници.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Здравей колегаЗдравейте Колеги за мен ще е чест да съм тук сред вас![]()
![]()
тия дни бая нови попълнения има
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
И аз съм срещал истински албанци, готини хора са, поне в моя случай.Така е, аз лично за първи път срещнах тук албанци. Косовари съ срещал, но тези момчета си бяха от самата Албания...
Навсякъде има готини хора ,както и от другия видИ аз съм срещал истински албанци, готини хора са, поне в моя случай![]()
![]()
![]()
![]()
а кът са по-младички , още по-забавни са
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
нека да има нови колегиче старите нещо много бърже се отказват
требе обаче и план за развитието на бонбонукса да има някакъв
че само със спам не става кът че ли
![]()
Barabata (21-04-2014)
То със какво става , ку има универсален отговор![]()
бая по-лесно щеше да ни е
![]()
![]()
![]()
![]()