требе да се знае накъде се плува винагии да се знае течението дали с нас или против нас или някъде на страни отива
и само когат е с нас тогаз да може от време на време да се оставяме по течението
![]()
![]()
требе да се знае накъде се плува винагии да се знае течението дали с нас или против нас или някъде на страни отива
и само когат е с нас тогаз да може от време на време да се оставяме по течението
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То да те лашка ич не е добре ,че накрая бая разкекерчен ще останеш![]()
![]()
пък и подводните камъни , още една грижа ...
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
затуй требе активно да се плува даже и когат течението е в наша ползатогаз има и по-малка вероятност подводните камъни да дойдат откъм ребрата
че тогаз най-много боли
![]()
![]()
![]()
Само пропускате най-голямата опасност за сърфистите , а именно акулите които често обикалят около бреговете![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Друго е за тях опасното , тъй кът са на голяма вълна![]()
кът паднат бая болезнено било
![]()
а и често не могат да изплуват
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
има и такива хора рискуват си живота за да има адреналинно на тях явно им е нужен за да се чустват добре на мене адреналина тука пред графиката ми е достатъчен
![]()
Ми то и аз искам тъй малко с паршутче![]()
![]()
но ще да е на по-късен етап ,че още малко да поживеем
![]()
![]()
![]()
И на мен ми е мерак с парашут да се метна , но имам още доста неща да свърша преди това![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.