Олег, защо не го пробваш на някакъв центов акаунт този експерт
.................................................. .........................
Колеги чао от мен, че уискито истина и отивам да я захващам![]()
![]()
Олег, защо не го пробваш на някакъв центов акаунт този експерт
.................................................. .........................
Колеги чао от мен, че уискито истина и отивам да я захващам![]()
![]()
Последна редакция от L1914 : 18-04-2014 на 16:14
на бонбонуксната мож да го пущишти нъл си имаш друга истинска сметка за търговлия
и бонбонукса да го умножава вече колкот си иска
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (18-04-2014)
Ако ми видиш бонбонуксната, няма да повярваш, че е реална
Парите са си пари и 100$ са си 100$ без значение дали ти са дадени или ти сам си ги вложил от нещо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво ще рече туйАко ми видиш бонбонуксната, няма да повярваш, че е реалнамен тъй ми звучи,че там е първия милион
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Не ми се вярва инстата да платят 1 милион на бонусната сметка, ако заявиш теглене.Какво ще рече туй мен тъй ми звучи,че там е първия милион![]()
Има материали за HFT и е доста интересно да се запознаеш. Естествено ние сме много далече оът това - просто нямаме възможностите физически
Пари ще идват от инвеститори, дали тези инвеститори са трейдъри или не е все едно нали? Вместо живи трейдъри бихме имали просто борба между софтуери управляващи парите на хоратаНо взе още не се случва това, няма и да се случи.
Може и инвеститор да станеш![]()
![]()
ма то кът че ли , лоша идея ще да е през програмката да стават работите
![]()
трябва на място да се пазаруват
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.