Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penman (18-04-2014)
щот в продължителната дискусия се раждат истината и бонбонуксаистината едва ли се открива , но за второто си напълно прав
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Кура ..... темата хич не е безсмислена. Тези алтернативни варианти позволяват, ако някой се амбицира, да може да търгува и с чужди пари, без да разчита на бонусарката. А в бъдеще това може да бъде алтернатива на фондове , депозити и т.н. И сега има брокери, при които има успешни ПАММ сметки за милиони,. Вярно, възвръщаемостта е 2-3 % месечно, но е много повече, ако парите ти само стоят
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, ама при управление на капитала ти плащаш комисионни и такси на фирмата, която се грижи за парите ти.Разликата не е очевиднаЗа да копираш сделка, трябва да си "вържеш" сметката към този трайдър. Сключената при него сделка, автоматично ти се отразява по твойта сметка и така той управлява твой капитал. Това, че ти можеш да излезеш от нея по свое усмотрение, да разкачиш сметката или да направиш нещо друго е опция, и нищо друго.
Спори ме за понятия, на всеки му е ясно за какво иде реч, а че го тълкуваме по-два различни начина е си е наш проблем
Докато тук без да съм 100% сигурен, си мисля, че този на който му копираш сделката едва ли има някаква финансова изгода от това?![]()
Всеки може да се амбицира да търгува с чужди пари![]()
но първо трябва да започне да печели
![]()
![]()
Инък кФи амбиции ,кФи 5 лефа![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Относно чуждите пари бих ти казал, че аз специално с чуждите неща (пари, вещи, жени) съм по-отговорен.
Никога не съм управлявал чужда сметка, но едва ли бих правил такива "глупости", каквито съм правил с мои вложения.
Защото е лесно да се погледнеш в огледалото и да си кажеш - Аз съм пълен идиот!
Обаче я погледни някоя бабанка в очите и му обясни, че си му занулил сметката?![]()
Е това трябва да провериш .... май навсякъде има комисионно или някакъв друг начин за разплащане. Това го написах, още в първия си пост в темата.
Туй обикновено става кът набуча колеца и след туй съ погледна у огледало ..... бая точно описано дажеОбаче я погледни някоя бабанка в очите и му обясни, че си му занулил сметката![]()
![]()
![]()
Инък то си е доказано че с чуждото сме по безотговорни ,то ако беше както ти си мислиш ... нямаше да има криза сега![]()
![]()
чужд акаунт малко по-различно се управляваобикновено някакви правила и обеми се договарят предварително, че колеца ку доде да стане бавно и постепенно и да има достатъчно време за реакция
![]()
![]()
![]()
Ей за тия приятели явно си говорим![]()
![]()
![]()
http://profit.bg/news/Trejdurite,-ko...d-_page-2.html