Препоръка, на втория клип му спрете звука, а първия кът свърши, давате репийт
Да не забравя, трябва да се гледа втория, с музиката на първия, ЧУДНООООООО![]()
Препоръка, на втория клип му спрете звука, а първия кът свърши, давате репийт
Да не забравя, трябва да се гледа втория, с музиката на първия, ЧУДНООООООО![]()
Последна редакция от GGBG : 17-04-2014 на 21:38
И като ми вика някой, че съм дядо - ще ми накриви дедовеца! Защо трябва да си оскотял и да имаш деца? По-добре гледай овце!
Айде бягай да докладваш на Новак какво сме писалиДоста проблеми явно си имаш. По-добре е да си пиеш хапчетата. Такива като теб, които държат да са компетентни в неща, които не разбират, колкото искаш. Това обикновено се нарича комплекси. Давай мнение са образованието, когато отгледаш дете.
П.П. Това за частния урок си беше пълна простащина. Личи що за същество си.При положение че за цялата вечер влезна САМО в тази тема , в която всички бяха против изказванията на Новак и отговори на мой пост писан преди няколко страници , да не говорим че използваш неща които тя е писала за мен преди месеци - бюрца ,общини и тем подонни
... е ясно че си бил инструктиран къде да влезеш и пратен на помощ че тя горката видя зор
...Да не сте мъж и жена , то сродните души по принцип се намират ...
Ясни сте ми като бял ден и двамцатаТи освен за образование за друго можеш ли даваш мнение ?? По едно време и за политика беше компетентен , ама според твоите разсъждения в по-горните постове - някой трябва да е политик за може да говори за политика, ти с какво право се изказваше не знам
Айде можеш да пътуваш вече , поне се опита да изпълниш мисията
Ясно ми е колко е багажа ти...пиши пак като те пратят на мисия![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз също съм съгласен с някои неща казани от Новак, както и от Skp,Айде бягай да докладваш на Новак какво сме писалиПри положение че за цялата вечер влезна САМО в тази тема , в която всички бяха против изказванията на Новак и отговори на мой пост писан преди няколко страници , да не говорим че използваш неща които тя е писала за мен преди месеци - бюрца ,общини и тем подонни
... е ясно че си бил инструктиран къде да влезеш и пратен на помощ че тя горката видя зор
...Да не сте мъж и жена , то сродните души по принцип се намират ...
Ясни сте ми като бял ден и двамцатаТи освен за образование за друго можеш ли даваш мнение ?? По едно време и за политика беше компетентен , ама според твоите разсъждения в по-горните постове - някой трябва да е политик за може да говори за политика, ти с какво право се изказваше не знам
Айде можеш да пътуваш вече , поне се опита да изпълниш мисията
Ясно ми е колко е багажа ти...пиши пак като те пратят на мисия
Аз ясен ли съм ти, и къде ще ме пратиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Горния случай е ясен предвид нещата и начина по които писа .....
Едно е да изразиш мнение друго да караш наред с обиди и нападки към всички , от позцията че си на най-знаещ и можещ, а всички други са некадърни и нямат право на мнение.
Ти си имаш твое мнениеИ си го изразяваш по нормален начин
Така че аз нямам нищо против теб ...
Аз също мисля че не може само едната страна да е виновна, както някои хора се опитаха да изкарат нещата
Последна редакция от jivko78 : 17-04-2014 на 23:13
Харесва ми изказването. А всички тук трябва да знаем, че подценяването на една ситуация води до проблеми и най-вероятно реализиране на загуби. А в случая с децата е още по фатално. Сметката можеш да я захраниш отново, а шри децата по някога втори шанс няма.
при децата изпуснеш ли възпитанието докато са малки после става сложна ситуацията![]()
Тогава за какво е спораГорния случай е ясен предвид нещата и начина по които писа .....
Едно е да изразиш мнение друго да караш наред с обиди и нападки към всички , от позцията че си на най-знаещ и можещ, а всички други са некадърни и нямат право на мнение.
Ти си имаш твое мнениеИ си го изразяваш по нормален начин
Така че аз нямам нищо против теб ...
Аз също мисля че не може само едната страна да е виновна, както някои хора се опитаха да изкарат нещата
Ако владееш се, когато всички
треперят, а наричат теб страхлив;
Ако на своето сърце едничко
се довериш, но бъдеш предпазлив;
Ако изчакваш, без да се отчайваш;
наклеветен – не сееш клевети;
или намразен – злоба не спотайваш;
но… ни премъдър, ни пресвят си ти;
Ако мечтаеш, без да си мечтател;
ако си умен, без да си умник;
Ако посрещаш Краха – зъл предател –
еднакво със Триумфа – стар циник;
Ако злодеи клетвата ти свята
превърнат в клопка – и го понесеш,
или пък видиш сринати нещата,
градени с кръв – и почнеш нов градеж;
Ако на куп пред себе си заложиш
спечеленото, смело хвърлиш зар,
изгубиш, и започнеш пак, и можеш
да премълчиш за неуспеха стар;
Ако заставиш мозък, нерви, длани –
и изхабени – да ти служат пак,
и крачиш, само с Волята останал,
която им повтаря: “Влезте в крак!”
Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,
в двореца – своя прост човешки смях;
Ако зачиташ всеки, но не лазиш;
ако от враг и свой не те е страх;
Ако запълниш хищната Минута
с шейсет секунди спринт, поне веднъж;
Светът е твой! Молбата ми е чута!
И главно, сине мой – ще бъдеш Мъж!
Ръдиард Киплинг