Така се получаваче вече трябва верификация ,
за да получи бонуса от писане ,който ще натрупа в настоящия месец
трябва да прикачи и верифицира сметката в настоящия месец .
Така се получаваче вече трябва верификация ,
за да получи бонуса от писане ,който ще натрупа в настоящия месец
трябва да прикачи и верифицира сметката в настоящия месец .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
penman (17-04-2014)
penman Видях, че пишешплатени статии, на каква тематика са ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penman (17-04-2014)
Докато дойде момента аз да си верифицирам бонуса, сигурно ще искат посещение на място с фрак и папионка! Шегичка!
Онова животно си стои черно-бяло срещу един от коментарите ми и няма сила, която да го накара да се махне!
Да не са ме хакнали от ФЕД?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (17-04-2014)
Че какво толкова лошо има да си верифицираш сметката , то за часове става работата![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
penman (17-04-2014)
Не е необходимо да се маха, достатъчно е да го накараш да стане черно/бяло
https://forum.bg/showthread.php?1218...773#post848773
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
penman (17-04-2014)
рефрешни страницатаОнова животно си стои черно-бяло срещу един от коментарите ми и няма сила, която да го накара да се махне!
Добре дошъл колега
и успех в търговията![]()
penman (17-04-2014)
До 5 изречение включително всичко е така. Но не пречи да се поздравяваме, където се видим по темите, даже е добре за бонусаДраснах едно опознавателно съобщение в темата за начинаещите. Всъщност тук всички сигурно щъкате по всички теми, така че вероятно е било глупаво от моя страна. Все едно да се срещаме с някой в различни стаи на един напартамент и всеки път
да му се представям. Ще ме помисли за луд, най-малкото. Обаче лудите в момента са на почит - само погледнете в парламента какво гъмжило е.
Майтапа настрана. Видях, че има някакви благодарности - каква им е функционалността? Дават ли кинти или са само за чест и слава като във Фацебукчето?
Как да си прикача снимка-аватар и да си сменям настроението?
Още нещо - появи ми се някакво животно с рога и меч ( прилича ми на майдановците от Украйна )!Аз го "треснах" с мишката и то стана черно бяло, но не изчезва.
Може би трябва да поясня, че аз съм с рядко използван интернет браузър Макстон, който обаче мен много си ме кефи. (не му правя реклама, не)
Обаче при него има куп защити за изскачащи прозорци, реклами и други и на практика аз не можах да се регистрирам през него във форума, а за целта позвах друг браузър.
Вероятно, за да трепя тези "животинки" ще трябва да си пренастроя някои защити? Знам ли?
Благодарностите са само за чест и слава и знак за съгласие и одобрение.
Животното с рога ще си стои там, докато не презаредиш страницата - много е упорито и нахално, но това е положението. Освен ако твоя браузър много си ги харесва и даже тогава не ги маха.Скоро мисля ще свърши тая игра - има награда за най-много "отстреляни" с мишката, но на теб ти е късно да се включваш вече - само първите няколко ще бъдат наградени.
Последна редакция от Eli2356 : 17-04-2014 на 14:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
penman (17-04-2014)
Стига да има достъпна информация в интернет, мога да си позволя да пиша почти на всякакви теми. Казвам почти, защото има неща, които намирам скучни за интерпретация.
Например - отказах да пиша за интернет магазин за авточасти, защото нямах нужното творческо вдъхновение да описвам някакви железарии.
Напоследък ме "хвана" една студентка и й писах рецензии за различни филми и ми се получи добре - тя беше във възторг, което е най-важното!
Интересна ми беше темата за "Какво е интернет трол?" и покрай нея проучих надълбоко всичко свързано със "спамене", "тролене", флудене" и "хейтене".
Затова смело мога да кажа, че независимо, че се отклонихме от темата за хазарта, то ние не спамим тук и сме полезни за форума - получава се добър трафик и добронамерена дискусия. Няма реклама и вредни внушения.![]()
Последна редакция от penman : 17-04-2014 на 17:38
По принцип тука добре се възприема спаменето , а троленето е задължително![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
penman (17-04-2014)
Не виждам какво толкова се коси колегата. Личните данни отдавна не са само лични. Оказа се, че дори и варненския кмет (от ГЕРБ) е "подкрепил" кандидат евро депутат от Комунистическата партия.