Нали имаше хора дето искаха сериозни теми да се водят и дискутират .......![]()
![]()
ашкусум, машала
![]()
Нали имаше хора дето искаха сериозни теми да се водят и дискутират .......![]()
![]()
ашкусум, машала
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
съгласен съм тука сега те разбрахно това тука е определено по добър начин на изкарване на 500 лева отколкото да мъкнеш някъде разни товари
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако мъкнеш нещо си е 2 в едно хем работиш и изкарваш, хем безшпллатно фитнес тренировка правиш. Поддържаш се във форма![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вероятно да, но за мен трейдинга не е добър бизнес ако ще водиш посредствено съществуване, има много по-добри и леки работи от които ще вадиш и повече и по-лесно...
преди малко ми излезна съобщение :
този форум изисква да изчакате 1мин м/у мненията/// трябва да изчакате 3 секунди
Някой да е срещал нешо такова ?
Аре ,че стана късно![]()
а жената се цупи
![]()
![]()
За всички борещи пазара![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Това е ограничение за най-сериозните спамери.........![]()
Хахахха.. ми то даже в изболие има в това отношение, даже не смогвам да прочета.. колко е изписано за кратката пауза, докато ме нямаше...
----------
Точно от писанията му във форума - споделени сделки и ходове по тях + причините и критериите за това съм разбрала какъв трейдър е. Но това беше много преди вие да се появите. После явно музата му секна за такива професионални разговори, а напоследък пък съвсем се изгуби...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
....
Точно от писанията му във форума - споделени сделки и ходове по тях + причините и критериите за това съм разбрала какъв трейдър е. Но това беше много преди вие да се появите. После явно музата му секна за такива професионални разговори, а напоследък пък съвсем се изгуби...
Кой е тоя бре Ели и кво е написал толкоз....................................
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване