Искрено се надявам това ад не го вярваш нито съзнателно нито подсъзнателно...А това че капитала трябва да е толкова ......че да печелиш![]()
![]()
туй са най-големите глупости
![]()
200$ е нормална сума , не случайно повечето брокери именно с такава подписват договор![]()
![]()
И целта е с тях да се достигнат 1000$ за месец , това че повечето не го могат ... не значи че е невъзможно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
доста оптимиситично. 500% за месец... повече от добре. При положение че по конкурси съм се нагледал на доходности с по десетки хиляди % за месец... е напълно постижимо
Истината е,че - да,не виждам напоследък в какво се е превърнал форума!Но да кажем,че тва "движение" съм го предвидил,иначе надали щях да се преселя в БГ-мама и броят постове от над 8, падна до към 2 на ден ....
А добрите трейдъри е субективно понятие по подобие на красивите жени (красивите мъже). т.5 от Правилата за търговия на Инстата е приложима във всички бъкети и това кара "добрите" да кацат от цвят на цвят с надеждата,че ще уловят най-добрия мирис (разбирай - условия за търговия).Затва по-добрите трейдъри знаят,че първичното е бъкета,а вторичното е търговията! И оттам вече тръгват аномалиите за форуми,бонуси,поведение и пр. заедно с тълкованията.
На теб ако все пак ти трябва трейдърски контакт си раздай скайпа на няколко твои човека и си контактувай през него във взаимно-удобно време! Твърде вероятно е да получиш по полезен контакт (но без 30 стинки на пост...) отколкото 1 час да четеш глупост след глупост хабейки нерви и време.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356 (16-04-2014)
Моя личен рекорд е със 250$ (бонус)Искрено се надявам това ад не го вярваш нито съзнателно нито подсъзнателно![]()
За 20 дни 1500% доходност![]()
![]()
така че .... няма какво да вярвам , то е седяло пред мен у сметката ми ....това беше 9 месец миналата година
Впрочем с Бибко мисля че бях споделил това , може би преди 5-6 месеца![]()
![]()
Инък това от 200 до 1000 ми беше първия даден съвет от брокер на бенча![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е разбира се че не, тогава това е перфектното място, но вместо да се пишат хиляди коментари на месец и да се играе тото после, далече по-добре е да се учиш да търгуваш пък дори и това да значи много по-малки печалби за момента.
и каква беше стратегията? имаше ли такава? Влизаш с всичко предполагам и се надяваш да си оцелилИ последно - как определяше входа и изхода
Може и повече даже...поне за веднъж...В трейдинга важно е какво можеш дългосрочно за да видиш някога изобщо истински пари от тая работа. Нали не искаш да ми кажеш, че с 10 или 100к ще играеш същото тото?
![]()
еми може би доста хора го правятто играта на тото за в бъдеще едва ли ще доведе до хубаво развитие но те мисля че е безмислено математически писането
дори някой да го играе на тото пак се стига до някакъв доход
Просто добър месец беше![]()
![]()
Чисти формации , вълни .... нямаше кой знае какви новини със големи изненади , пък и тоя малък бонус управляваше със голям риск ,а това не е за всеки![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.