Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За кое да грешиш БарабаЗначи греша личе нещо ви изпуснах част от спора
![]()
.................................................. ..............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виж аз мисля че тук е пълно със сериозни трейдъри![]()
![]()
Но успешни ? ........ може и да има , но не съм видялдори аз не познавам такива ......
А колко търгувам и пиша , това и преди съм го споменавал .....дори филми гледам![]()
![]()
![]()
Вярно тия два месеца малко по-активен съм![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Дали е успешен както го описва елито ..... или както аз мисля ,че не еЗа кое да грешиш Бараба![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
лошо няма. добре че има активни хора във форума, че инъче ако искаш да си пишеш с някого и няма - зле. Макар и спам, по-добре от нищо![]()
и аз съм съгласен щом се занимаваме да пишеме това значи че сме сериознипък с времето дано по-успешни да ставаме
![]()
Eli2356 (16-04-2014)
важното е сметката да расте да расте да расте и да продължава да расте, а ние да си теглим теглим теглим....
Е, нали си го срещал
То поне трябва да ти е направило впечатление ,инък то е ясно за форума .....![]()
![]()
![]()
мисля, мисля и единственото, което допускам е: ако имаха причини=проблеми с финансов характер, щяха да пишат тук със скорост 20 поста на минута. наистина добрите трейдъри печелят от трейдинг, не от драскане по форуми. а даже и да искат да пишат, ако търгуват сериозно, няма да имат много време за това.Понеже днес си много духовитаи не искам да ти развалям музата
,но я си помисли дали тез сериозни трейдъри, дали не са си тръгнали по по-прозаични причини свързани с финансов характер
. И тогава ше се окаже,че са най-обикновени селски бекове от кръчмата
.....
ПС: А ако имаш идея за стратегия или пък Дай Боже - нещо което според теб си струва - в никакъв случай не споделяй с никого нищо публично,че дори и лично!...Защо - е тема на друго наше предаване....
За ПП съм напълно съгласна, само с някой избран и при нужда евентуално би могло
А не се прави и ти, че не виждаш напоследък в какво се е превърнал форума - и ти поне го познаваш какъв беше и на какво заприлича след появата на Иволино-подобните
Mersi - ми аз винаги съм си духовита, ако има с кой и защо![]()
само да е по хубави поводи ми се иска.
Последна редакция от Eli2356 : 16-04-2014 на 20:23
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz