Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Муфтаджийчета са теИзбираме между "маскари" и "авантаджии".![]()
![]()
![]()
Само им дай къде да засмучат и няма отърваване![]()
![]()
схемите почват да никнат като гъби
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
То и аз да можеш да избягам тъй и да ми плащат за туй ......![]()
![]()
най-хубавата работа ще е кът че ли
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
.................. и за това не отиваме да гласуваме ,
поне не ни е яд после , че сме си дали гласа за някой неподходящ ............
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
хайде сега да припомним че абсолютна всяка партия може да ти намери данните за електронното гласуване , или ти реши че ПАК само ГЕРБ ще гласуват вместо теб,защото от другите партии са малоумни и не могат да се справят с тази задача
Пък и едва ли е чак толкова лесно някой да гласува вместо теб , нали ако го направи и ти след това идеш да гласуваш ще ти даде че вече си гласувал
та тази схема май нещо трудно осъществима
----------
ами партията ще се измъкне че някои човек от улицата се е подписал с твоите данни и неща приключваткого да разследваш тогава
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тя подписката върху тоалетна хартия ли се води ,че бая народ са я подписал![]()
![]()
![]()
и отсреща бая недоволни има
![]()
![]()
Ми те баш хората дето могат да променят нещата бездействат , а тез мискини ......![]()
![]()
Все едно и също , даже и кът референдум направят ....все тая![]()
![]()
Че и аз миналата седмица се подписах за референдум,ама още не са ме направили фен(член) или там не знам какво на някоя партия..........
вчера си проверих ЕГН-то....................![]()