Аз без да знам съм пазарувала толкова много време
като японкитевинаги със списък на необходимите продукти
![]()
Аз без да знам съм пазарувала толкова много време
като японкитевинаги със списък на необходимите продукти
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
тука е разковничето,щото ако пазаруваш само от списъка ,ок,но почнеш ли извън него не ти трябва списък
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е това сте наште жени ,непредвидими ,чаровни и спестовни................................ ........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
lideto000 (16-04-2014)
не може и без изключения де естествено,особено в големите вериги,простено е ...........................![]()
lideto000 (16-04-2014)
е то до голям магазин да влезеш само за едно нещо не си заслужава, само да се размотаваш по опашките.................................................. ............
Има хора които обичат да се разхождат вътре и да гледат как пазаруват хората , а и да видят някоя промоциика![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Моето домакинство поддържа винаги определени продукти и наличности
и когато нещо свърши или е към свършване просто влиза в списъка![]()
lideto000 (16-04-2014)
В нас си преговарям какво трябва да си взема и тръгвам , но често се случва да забравя нещо, за това според мен със списък е най-добре ако е за повече от 7 неща, понеже човек до толкова неща може да запомни горе-долу
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
ами нормално, то и аз почти винаги вземам поне още нещо, което не съм планувал,
дали защото е на промоция или просто ми се е приискало![]()