Пък може и да се откажа от пазарлък...........................
..................
Пък може и да се откажа от пазарлък...........................
..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Проверихте ли са в сайта на Цик дали са ви ползвали данните, гледам сега и Папазов записали в партията на комунистите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
на мен са ме ползвали само за Атака, БСП, ДПС, ГРОБ и Барека.. ама аз не помня да съм си давал подписа на БСП-то..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
аз търсих дали има някакъв списък да проверя през годините дали някой не е гласувал вместо мене - ама не можах да намерясамо сега за подписите дет се събират може да се проверява
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тия ти ползваха данните да си платят- лоши социалисти.
От моята личност никоя партия не се е заинтересувала.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз нямам нищо против да ми ползват данните, ама и някой левец да дават на среща.. за пари съм готов всяка кауза да подкрепя..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
petar (15-04-2014)
аз искам у техния джоб да ми дадат да бръкнащот от народните пари кът раздават не ми е толкоз убаво да вземам
те са си мойте една част... що да ми ги вземат от моя джоб, че да ми ги дават
![]()
predator (15-04-2014)
Той ку доброволно ти дава тъй да му бъркаш из джобовете , значи някъде може да има дупка със изненада![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
мъчна работа туй.. се едно от еврейн пари да земиш.. у тяхните джбове само влиза, но нищо не излиза..
Цялата ни политическа класа-мафия е толкова делигитимирана и откъсната от реалните проблеми на хората,че наистина е безсмислено и безразлично за кого да се гласува.
Май най-добрия вариант е да се изкара някой лев от цялата работа.
И аз бих гласувал за всеки,който ми даде поне 40-50 лв.![]()
звездоброец (15-04-2014)