----------------------------------------------------------------------------
но това не е определящо дали форекса е хазарт
.................................................. ....................
----------------------------------------------------------------------------
но това не е определящо дали форекса е хазарт
.................................................. ....................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро Лиде ..............
Форекса е как да ти кажа да ме разбереш правилно . е като Любовта
Някой в любовта е по активен някои по пасивен![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
lideto000 (15-04-2014)
Така прецених така .............
Не че нещо .като пример ти дадох !!!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
lideto000 (15-04-2014)
Малии и тука за ЛюбоФ съ говори![]()
![]()
![]()
Тя чувам сутрешната любоФ била бая полезна , тъй успехите през деня се увеличавали![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е всеки различно си тълкува нещата хазарт ,не хазарт нов краина сметка какво е форекса сепитам.................................... ..........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А за романтичната Любоф ли говорим![]()
![]()
аз си мислех за практичната
![]()
Така е , съгласен съм ... трябва да има и постоянна![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Определено обичам кекса![]()
пък ку има плодове вътре .....
![]()
Доста любим ми е тоя с малко захаросани портокалови корички![]()
Ми да де , то и аз за домашен говоря![]()
![]()
![]()
Трябва тъй само повечко яйца ,а брашното да е у минимално количества![]()
става като захарен памук направо ....
![]()
Ми не знам , баш таквиз работи не са ставали при мен![]()
![]()
но определено не трябва да е силна
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.