то добре, че поне банките спряха да дават на куцо и сакато.. иначе ако беше продължила тенденцията от 2008-ма, сега лихвата и при банките да е 3 000%
то добре, че поне банките спряха да дават на куцо и сакато.. иначе ако беше продължила тенденцията от 2008-ма, сега лихвата и при банките да е 3 000%
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Мдмамм, а успоредно с това на една позната с доста добра заплата не я удобриха за телевизор на изплащане в един от хипермаркетите, ама за кредит от банка за по-голяма сума я удобриха. Въобще всеки си определя някакви критерии и аз не знам какви. Факт е, обаче, че сега малко са засилили контрола.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки иска да избегне това да се набута със неспособен да си изплаща кредита потребител![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
А наште банки мног оудобно пропускат да споменат, че тия промени сега в закона, както и сега закона за фалита на на частни лица се изисква да се направи от ЕС, в унисон с европейското законодателство.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Споменаха го, но не толкова често. Аз го гледах в "Референдум". Но тоя път поне не сме в края на срока. Мисля, че има още 2-3 години реверанс
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако имаха толкова време нямаше така да се напъват да пускат закона, май сме на кантар със сроковете.
То трябва да се прави нещо - дали БСП, дали ГЕРБ или някой друг, това е начина да се създават правила. Аз още не съм чел закона и промените, и ще изчакам да го обнародват. По ми е интересен закона за фалит, който ще приемат.
Пускаш си молба пред съда за обявяване в несъстоятелност, доказваш че не можеш да плащаш и след три години чисто кредитно досие.
Такива неща се въртят в пространството
и конфискуване на всичко което имаш плюс доходите за три години напред
в полза на кредиторите .................................................. ....
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
незнам но едва ли нещо кой знае какво ще се промени според мен това е много шум за нищо невервам драстично да променят закона ако бяхме в друга държава чул съм че отиваш с бизнес проект и ако банката го одобрява превеждат ти парите и чак след две години ти искат първата вноска по тоя начин ти дават шанс да се развиваш и да не мислиш от самото начало за вноските е това за мен е добра политика на банка но тук в бг. едвали някога ще се случи подобно нещо![]()