Днес се подписах в подписка за референдум за премахване на субсидиите на партиите......................
някой има ли да го е направил до сега........щото аз сега видях,а то било от близо месец..........
Днес се подписах в подписка за референдум за премахване на субсидиите на партиите......................
някой има ли да го е направил до сега........щото аз сега видях,а то било от близо месец..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, никакви подписки не подписвам, една приятелка ме навива да и подпиша за Зелената партия да се регистрират за изборите, ама не си давам гласчето.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Обаче съм озадачена не мога да реша следната задача , ще имаме 17 евродепутати, а имаме над 300 партии и всички викат че ще вземат поне едно място.
Novak (14-04-2014)
Дано и майка му да не се кандидатира,че ще трябват към пет.........................
..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (11-04-2014)
АФИС: БСП и ГЕРБ със сигурни места за Европарламента...Според агенцията само двете големи партии прескачат бариерата
БСП е мобилизирана, енергична и нахъсана за изборите за Европейски парламент. Това коментира пред bTV евродепутатът Илияна Йотова.
Ай сиктир, бре - аман от мераци.....
Read more: http://politics.actualno.com/V-BSP-s...#ixzz2yoh21lEG
Т е всички са мобилизирани и нахъсани , но да видим кои ще успеят
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...XoQE-AYOZHlKS1
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Евгения Баневата, до паричките за кандидат за евродепутат ли е опряла, явно много на зле е тръгнал бизнеса, а госпожата имаше и някаква присъда- дали няма някакво правило, което да забранява на хора с присъди да се кандидатират.
То освен психиатричен преглед, не е зле и по едно свидетелство за съдимост да им взимат.