Ами звънка чобанайката от някоя точка на света , ти си седиш дома на компа, фирмата ти е направила техническа заготовка, приемаш обаждане и почваш да отговаряш на всякакви идиотски въпроси. Що ми се мести трендлинията, що ми удря стопа на аск, пък бида не е стигнал цената и трябва да говориш учтиво.
Имаш някакъв брой обаждания, които трябва да поемеш на ден, примерно поне 6 часа говорене, през останалото време можеш да си дърпаш чучура.
Значи от 8ч работно време, ти остават 2ч за чучура и като добавиш още един час от обедната почивка......абе голямо дърпане ще падне![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
попай....
тая дет си показал
е ПРЕКРАСНАААААА![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес ми се чини високо затваряне над 1.3910 с връх преди това около 3940 и понеделник гап на 3870 с пълнене нагоре.
А дано, че бая дълги налях и ми се иска да качи 20 точки да почвам да затварям частично.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
чудесно звучиАми звънка чобанайката от някоя точка на света , ти си седиш дома на компа, фирмата ти е направила техническа заготовка, приемаш обаждане и почваш да отговаряш на всякакви идиотски въпроси. Що ми се мести трендлинията, що ми удря стопа на аск, пък бида не е стигнал цената и трябва да говориш учтиво.
Имаш някакъв брой обаждания, които трябва да поемеш на ден, примерно поне 6 часа говорене, през останалото време можеш да си дърпаш чучура.
прекрасна раута
само да знаех език...
напрао вече щех съм пред вас с химикал в ръката![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Олеее, и откъде толкова КомПетеНция ще намериш, Абс?
Ако записваш и лаИчки с никакъв опит...пише ме и мен!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абсе, жената вземи да работиСвързаха се с мене през общи познати от фхсм сащ
Искат да правят някакъв консултантски център, нещо като кол център но да се обясняват по платформите.
Някакви 50 човека ще им трябват май май на първо време и заплатите са около 1200 чисти старт.
Изискване английски много добре, втори език предимство.
Дали има толко народ в бг по форумите, че ще ми шарнат много добра сума, ако им поема цялата ейч арска работа по подбора и наемането.
Ама се чудя, дали има толко народ?
Вие как мислите?
Бачо, аре те редим конуслтант)
Отговаря на изискванията дет си казал))
)
Ами звънка чобанайката от някоя точка на света , ти си седиш дома на компа, фирмата ти е направила техническа заготовка, приемаш обаждане и почваш да отговаряш на всякакви идиотски въпроси. Що ми се мести трендлинията, що ми удря стопа на аск, пък бида не е стигнал цената и трябва да говориш учтиво.
............................
Ивъъъъъъъъъъъъ,,,,,,,,,,,
Бяш тва нещЪ да ставам!!!
Като си толкоз гъст с фхсм
вземи ходадаиствай РЕДА да им
стене един технически АНАЛИЗАТОР!!!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
бачоооооАми звънка чобанайката от някоя точка на света , ти си седиш дома на компа, фирмата ти е направила техническа заготовка, приемаш обаждане и почваш да отговаряш на всякакви идиотски въпроси. Що ми се мести трендлинията, що ми удря стопа на аск, пък бида не е стигнал цената и трябва да говориш учтиво.
............................
Ивъъъъъъъъъъъъ,,,,,,,,,,,
Бяш тва нещЪ да ставам!!!
Като си толкоз гъст с фхсм
вземи ходадаиствай РЕДА да им
стене един технически АНАЛИЗАТОР!!!
искаш да им ПРОЦЕДИРАШ ли
а ти кат са махнеш ние КО ша прайме тука КО ?!![]()