Това е прогноза нали знаеш може да не се окаже вярна
не претендирам да се случи на 100% все пак ние търгуваме дневно не бихме оставили позиции толкова време
просто дългосрочно може да си даваме мнение докъде ще стигне![]()
Това е прогноза нали знаеш може да не се окаже вярна
не претендирам да се случи на 100% все пак ние търгуваме дневно не бихме оставили позиции толкова време
просто дългосрочно може да си даваме мнение докъде ще стигне![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЕЕееее ти па само жилището ли, явно никва вяра му нямаш, трябва и някоя друга кинта от лихвари да се земе, без значение 25-те процента седмична лихва, тя работата е в кърпа вързана ТП 1.18
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А прогноза за времето, няма ли да дадеш.Като гледам злото как катери, си мисля за едно дъно началото на другата седмица, и да се коригирваме вече.
Що думаш бре, сакън?!! Така ли прави? Бре, мааму... пък аз си мислех че там може да се работи нормално... А какъв е спредът на евро/долар?Ами кучето още сутринта беше купило и понеже пазаря срещу него се беше набарбакало
И понеже е на демо викам ще му гледам сеира
Цял ден не го погледнах ,имах работа из града, връщам се , гледам проклетията затворило две от позициите на слаб минус а третата с най голям лот не я затворило и тя седи
Седи ама с огромен спрямо акаунда профит от 30 долара при стратови долари 100.
Тръгнах да я затварям ръчно Щото гледам има ластик и той напъва да се свива
Брех викам си аз не съм го правил кучето да прави такива работи
И се чудя и се мая какво става
Ама не е виновно кучето, ами сървъра на инстата
Инстата ме рекотиааааааа ..Помооооощщщ
Чак сега вденах какво е станало .
Като излязла комплексната позиция на плюс кучето посегнало да ги затваря всичките ама сървъра на инстата нали е много хитър му позволил да затвори само губещите , а печелившата не му дава да я затваря и постоянно го рекотира докато ми умалее сигнала /мерака за затваряне де /
Да ама пазара продължил да катери на горе и сървъра сам си го начукал ,щото много хитър.
От цялата работа ще трябва да помисля как да накарам кучето първо да затваря печелившите а след това губещите позиции от комплекса
Но общо взето рекотирането е отвратителна работа.
Давам половин кралство за кон ,пардон за да не ме рекотират
Втора серия за днес започва
още 100р
3 пипоня доста удря в кръста но много ми е странно тази седмица ,то не че тя не беше много благодатна от към възможности за търговия , но тази седмица кучето ми събра очите изкарало е 70 долара върху сто от 23 май до днес и сега го спрях вече да си почине.
Е , то няма да печели все така но общо взето го дава на плюс
Според бак теста някои месеци остава на минус 20 ,минус 30 % от акаунда през останалите както е през този период избива.
Няма как пазара и форекса са отвратително гадни и по закона на Мърфи винаги могат да станат още по гадни.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ivaceda (01-06-2012)