Много ме сърбят ръцете да му извърта едно дълго от тия нива за върха, ама стана никое време в петък и май ще зема да извърта една биричка![]()
Много ме сърбят ръцете да му извърта едно дълго от тия нива за върха, ама стана никое време в петък и май ще зема да извърта една биричка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (01-06-2012)
Те не са ли огледални €/$? Все пак курса е еднакъв.Я вижте тук:
http://www.varchevbrokers.com/index.php?page=moneyflow
Това е сериозно, USD/CHF 83% къси позиции! Това от бая време не е било! Доста са им точни данните, от много време ги следя. Тръгне ли швейцарецът, тръгва и ойрото. Гответе се за полет...
Може и тръгне ли ойрото, тръгва швейцареца.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти си знаеш но тренда е надолу
изстрелването нагоре беше поради важните новини за САЩ но те са моментно състояние те няма да променят тренда надолу
така че не очаквай много дълги късите са по-вероятни да си продължат по тренда
То неска вече свърши, затова само биричка, другата седмица на ново с нови сили, и да зима да спира да вали, че ми писна, все едно сме в тропиците![]()
RyMu (01-06-2012)
До като Гърция няма официално правителство което да е за спазване на договорките за еврото тренда ще е надолу
не се подвеждайте по корекциите на тренда че започва нов такъв
1.18 е целта на този етап след това може към 0.8 зависи как вървят нещата в Гърция и Испания
Сакси за този урок закъснях и ми беше неудобно да влизам по средата му.Ми ластик бре Комарджи Ластик
Нещо като дамски кюлоти,, е... такива работи
А иначе ластиците по графиката Филипс ги обясни
Това е прекалено разтеглен бар спрямо останалите към момента.
Практиката показва че или веднага се свива или след два три бара.
Аз съм по консервативен и предпочитам втория начин да изчакам поне още един бар ,ама и в двата варианта си е чиста търговия "Камикадзе "![]()
Ами кучето още сутринта беше купило и понеже пазаря срещу него се беше набарбакало
И понеже е на демо викам ще му гледам сеира
Цял ден не го погледнах ,имах работа из града, връщам се , гледам проклетията затворило две от позициите на слаб минус а третата с най голям лот не я затворило и тя седи
Седи ама с огромен спрямо акаунда профит от 30 долара при стратови долари 100.
Тръгнах да я затварям ръчно Щото гледам има ластик и той напъва да се свива
Брех викам си аз не съм го правил кучето да прави такива работи
И се чудя и се мая какво става
Ама не е виновно кучето, ами сървъра на инстата
Инстата ме рекотиааааааа ..Помооооощщщ
Чак сега вденах какво е станало .
Като излязла комплексната позиция на плюс кучето посегнало да ги затваря всичките ама сървъра на инстата нали е много хитър му позволил да затвори само губещите , а печелившата не му дава да я затваря и постоянно го рекотира докато ми умалее сигнала /мерака за затваряне де /
Да ама пазара продължил да катери на горе и сървъра сам си го начукал ,щото много хитър.
От цялата работа ще трябва да помисля как да накарам кучето първо да затваря печелившите а след това губещите позиции от комплекса
Но общо взето рекотирането е отвратителна работа.
Давам половин кралство за кон ,пардон за да не ме рекотират![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
disel84, Ще ти се доверим, продаваме си жилищата и забиваме парите на късо евро с ТП 1.18!![]()