ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Absfresh (11-04-2014)
Някак си рязко спря да ми се търгува.
Разкарах си всички позиции, вкл евро/франките.
И 7-та седмица си отиде, за съжаление коефициентите ми падат, много нисък диапазона на евро/франк и едвам по няколко пипа прибирам от позиция.
Пуснах и 2 къси на евро/франк да влизат с общ риск 2% от 1.2210 и 1.2240, стоп на 1.23, цел 20 и 40 точки. Седят си, ако се затвори нещо, пак експерта ги пуска.
Ето я общата картинка, явно няма да успея да повторя здравия първи месец като процент нарастване (50), но пак доволно върви, дотук 30% за месеца.
![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Браво бе Абс-а, направо си му счупил кокала. Това е от началото на годината, предполагам? Или само за днес![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
D-12 (11-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (11-04-2014)
Ееее то всеки ден не е Велик ден!
Стига се лакуми ити!
Нали си на плюс, какво се оплакваш? Да не искш сега и да тисъчувстваме, Абс?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък от началото на тази седмица само имам 3000% ръст в отстреляните лосове![]()
Не се оплаквам бре Фафче, просто реших преди да почна да споделям отчет под формата на проценти, не на пари поне 3 месеца, за късмет.
Като правех мм-а имах 4 сценария в зависимост от дневната вола: най-оптимистичен 30% на месец, стандартен 9% на месец, песимистичен 6% на месец и катастрофичен минус 20%. Засега бия оптимистичния, за което дори не съм се и надявал.
Как сте агънца???
Fafa (11-04-2014)
Това е защото, мислим позитивно към твоята сметка!
Щом споделяш за късмет....значи действа!
Пу у да не те урочасваме, все така да продължаваш, че ще идваме на гости на новата къща!
Ти за какво мислиш стискаме палци за теб?....да ползваме басейна естествено!![]()
Absfresh (11-04-2014)
Изгледайте го, уникално е, преди модито да го е сиктирдосало.
Как сте агънца???