Не аз за себе си говорехДа лъже, че ни е излъгала за лъжата си![]()
но карай и така може
![]()
![]()
Не аз за себе си говорехДа лъже, че ни е излъгала за лъжата си![]()
но карай и така може
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
то и по рекламите на брокерите изглежда много лесно.................................................. .................................................. ...............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
жена съм от плът и кръвИ чувството ми за хумор е силно изразено... но мнг странно защо като изпратих моя снимка на един от потребителите тук.. той не повярва, че съм аз и ме накара да му изпратя още снимки... се едно да докажа, че съм аз
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ех, той явно е привилегирован![]()
![]()
.......
Но и ти не вярваш , точно на същия принцип ......![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
.....Как да вярвам!![]()
![]()
![]()
Пък и не вярвам да съм толкова интересен![]()
![]()
Момичето ти няма доверие трябва да и кажеш нещо пък дори и то да не е истина ...![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Barabata (10-04-2014)
Лоша работа значиМомичето ти няма доверие![]()
![]()
Тъй се губят бройки .......![]()
Тя май е до 17 и 30 на работа и после си бяга към вкъщи , поне с такова впечатление съм останал![]()