То всичко може да бъде зависи от подхода на човек и от това как желае да си го нарича![]()
То всичко може да бъде зависи от подхода на човек и от това как желае да си го нарича![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Форекса е търговия, чисто и просто. По смисъл не е по-различно от това да купиш ябълки и да ги продадеш с надценка. Както във всеки един бизнес, човек ако иска може да подходи хазартно.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Само дето тука много по-лесно и бързо се стига до крайностите![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
айде комарджии след 3 часа ФОМК ще завъртат рулетката така че да заставаме по местата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакаме да видим на кое число ще се спре топчето тази вечер може и на всички да дадът ако пере и в двете посоки
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
L1914 - този елен дето си го сложил - много ме стъписа. Като го видях и кликам да не го изпусна, ама той си стои и не избелява![]()
Мисля си че няма да има изненади и прекалено големи кекерчения![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.