Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май имаш на последък ментални проблеми....................
...........................Тиквата ми бил идол..........
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е ли така???
Кои ти е идола тогава???
Що не вземеш да си признаеш??? От какво се срамуваш та и маска носиш дори и на профила си???
Имаш много странно поведение![]()
"След чалгата " е дошъл "тежкия махмурлук "Хааа, аз съм жив свидетел на съсипването.
Къщата в която съм родена се намираше до входа на военно поделение.
В детството ми сутрин ме будеше тръбата на войниците, вечер заспивах с тръбата, слушах как маршируват, пеят маршове, гледах как бойната им техника излизаше на учения (обикновено нощем) и докато се изнижат тежките машини по два часа нямаше как да заспиш...
После настана тишина, после се появиха някакви униформени жени и мъже (наемни войници и войнички), които идваха на работа с леките си автомобили и вечер си отиваха... а през деня вместо патриотични песни почна да се лее...чалга!
Сега не знам какво става там. И не искам да знам вече. След чалгата не ме интересува.
и не знам какво ще ни отрезви и извади от това безхаберие и летаргия
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Волен .......Кои ти е идола тогава![]()
![]()
То по-голям купонджия от този няма .......![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Доста комично се представя в някои случаи![]()
иначе може и купонджия да е , понякога дори и някои истини казва , не може да му се отрече
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И ако ми кажеш, че цялата тази военщина ти липсва много ще ме изненадашХааа, аз съм жив свидетел на съсипването.
Къщата в която съм родена се намираше до входа на военно поделение.
В детството ми сутрин ме будеше тръбата на войниците, вечер заспивах с тръбата, слушах как маршируват, пеят маршове, гледах как бойната им техника излизаше на учения (обикновено нощем) и докато се изнижат тежките машини по два часа нямаше как да заспиш...
После настана тишина, после се появиха някакви униформени жени и мъже (наемни войници и войнички), които идваха на работа с леките си автомобили и вечер си отиваха... а през деня вместо патриотични песни почна да се лее...чалга!
Сега не знам какво става там. И не искам да знам вече. След чалгата не ме интересува.
Военните в България вземаха и сега вземат големи заплати а никога НИКОГА не са вършели работа. А сега работят за чужди интереси /мисии в Афганистан, Ирак и пр./
Да бе да
Сигурен съм, че си от тези дето тичат да ме стискат ръката. Просто мисленето ти е като на тях
За това ти обръщам внимание да не плюеш по неговия най близък приятел Ердоган и Турция![]()
Нямам намерения да се боря с прасе в кал...........
на него му става хубаво,а на мене не............