е може да е срамежлив самодемек още да не мож да се престраши да покаже Зделка някаква
ама дан се притеснява де - ще му се смеем злобно ако сподели вход - особено ку му изпере стопа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е може да е срамежлив самодемек още да не мож да се престраши да покаже Зделка някаква
ама дан се притеснява де - ще му се смеем злобно ако сподели вход - особено ку му изпере стопа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (08-04-2014), Barabata (08-04-2014)
Слагал съм бая позиции ..... и е следвало мълчанието на агнетата,та за това реших да не пиша въобще в тези теми
Инък стоп на минус не дава, предпочитам да затварям ръчно![]()
![]()
И не слагам калпаво стопове , кът фиксирани такива![]()
ма то човек рано или късно се усеща
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Spekulanta (08-04-2014)
Стопа най-добре да е над връх или под дъно, а не фиксиранИ не слагам калпаво стопове , кът фиксирани такива ма то човек рано или късно се усеща
Бараба на какъв ТФ търгуваш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предимно 1 час
Но това зависи пряко от пазара 5,15 и 4 часа също
Инък съм един вид противник на стоповете и лимитите , колкото и странно да звучи на някой ....![]()
![]()
Но когато не си сигурен или стратегията ти е слаба , помагат![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
L1914 (08-04-2014)
те малко и кът застраховка се ползват - ку се случи да требе да станеш спешно да одиш някъде или да спре нещо ток мок интернетинак аз лимитите ги бухам малко по-далече отколкот се целя обикновено
![]()
![]()
То първо трябва да се научиш да търгуваш , па тогава ще може да слагаш добре стоповете и лимитите![]()
![]()
А някой точно на обратно го правят и то няма файда когато ти удря стопа и не разбираш защо е станало ....![]()
важно е да има лимити, че обикновено нивото го стигне и тръне обратно и профита намалееинак аз лимитите ги бухам малко по-далече отколкот се целя обикновено![]()
Бля-бля, от едната страна картинки, от другата виж ме колко съм велик и прочие
А що си сменил дрешките, нещо се срамуваш от себе си ли що или се налагаше нови бонусарки да връзваш
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Явно еуфорията от "печалбата'' те кара да говориш повече глупости от обикновено![]()
![]()
туй много добре си личи
![]()
![]()
и аз лимите много рядко слагамИнък съм един вид противник на стоповете и лимитите , колкото и странно да звучи на някой
Стопове понякога и аз не слагам, но задължително не изпускам графиката от поглед![]()