Mne,,,,,,,,,,,,,,,,не съм им фен!!!
КО бяха ХОМЯЦИ милиони да бях ИЗТРЕПАЛ!!!)
1,33333333333333333333333333333333333333333333
РЕДА влезна с експериментално късо колкото
да уважи двоиния врЪхт на 5 минутна.)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (08-04-2014), Spekulanta (08-04-2014), alf (08-04-2014)
Много мило, жената да хвали мъжа си синоптичната прогноза, но сделки не виждам, та е добре да си имаш синоптик в къщи и анализатор.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
alf (08-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега мисля €€€€€€-то да започва да изсипе до 1,360000да уважи двоиния врЪхт на 5 минутна.
На това ниво се е запътило само че тихомълком![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Како сте бре трейдърчета?
......................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Въбоще не ги гледам, нито чета твойте процедирания, респект към теб, но не ме интересуват.
А както и филма анализ верен пари нема също не ме впечатлява.
А като гледам тотално си загубил контрол над уж"прословутата" си тема.
Прасьо поне беше духовит и забавен , сега имаш едно кикерчещо се извънземно и жена му да ти пляска и ти си им се цанил господар.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
КинО (08-04-2014)