Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (07-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти пък откъде знаеш, че пият повече?
Аз на маса в Русия съм виждала пияни да се търкалят само българи. Руснак да си топне главата в чинията не съм виждала, но нашенци - да.
Не че не пият - пият, но знаят как. Пък и водката предразполага към напиване много по-малко от ракията, щото не съдържа етерични масла.![]()
лось пак се появи, този път в друга поза
их една метафора до къде доведе... водки, мъже, жени, либоффф
епь договорили са се фюрерката и кагебиста, за нас това за вас онова, хайде и Обама да спечели втори мандат да е по "гъфффкаффф" и пускаме плана в действие![]()
п/п/ а Вие мили другарчета, виждали ли сте лось? или да лягам да си почивам![]()
![]()
п/п/2 ааа проблемь не е в моя тиливизор! този път лось бе на плажаОпнал се на кърпата като стой та гледай
Последна редакция от mck : 07-04-2014 на 12:14
Явно не си седяла на маса с правилните руснаци...Ти пък откъде знаеш, че пият повече?
Аз на маса в Русия съм виждала пияни да се търкалят само българи. Руснак да си топне главата в чинията не съм виждала, но нашенци - да.
Не че не пият - пият, но знаят как. Пък и водката предразполага към напиване много по-малко от ракията, щото не съдържа етерични масла.
Аз пък не само съм виждал как забива нос в чинията с винегрета, но и как му чукат жената след това на пияния бляд - направо до него, как говориться - не отходя от стола...![]()
Spekulanta (07-04-2014)
А туй ич не е вярно ,че с водката по-малко съ напиваш![]()
точно обратното тя върви много по-бързо от повечето пиинита
![]()
Даж и у комбинации е голяма ....![]()
то за туй пияниците по-принцип водка си взимат , а не нещо друго
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Бибко има различни хора ва .........
Това че е руснак не значи че е на 100% пияница
Сган има навсякъде по света
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ivaceda (07-04-2014)
Скоро един познат се върна от естония, беше в нарва, почти целия град са руснаци, разправяше ми за същата история, идва руснака, наще го напиват, и после юрош на жена му![]()
Spekulanta (07-04-2014)
Тъй си е , но имам тъй познати дето баш там съ се научили как се пиеТова че е руснак не значи че е на 100% пияница![]()
![]()
съ чудиш що тъй
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Какви пияници и прочие неща тук говорите, доскоро възвеличавахте руската душа![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark