Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то по един път само кът ги изгледаш почти нищо не мож да разбереш от тяхтуй е многопластов сюжет, всестранно развити образи, изключителни актьори - аз например тез сериали трита съм ги гледал по осемнайсе пъти всеки един
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Все пак преди ние да гледаме Биг ОР Бай Брадър .... другите са минали с по 10-15 сезона пред нас![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
аз даже предпремиерно ги гледам на автентичен турски във Вбокса излизат.. след това по Босфора ТВ гледам премиерата и повторенията.. ама повече от три пъти една серия не съм гледал..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
а Дързост и красота пропусна ли го ?................................................. .................................................. .................................................. ........................................
----------
то ако ги гледаш на турски, стават комедия.................................................. .................................................. .................................................. ................................
абе защо българите нима само ние го гледаме това риалитидо колкото знам по другите държави са доста по -разкрепостени там оргии си правят даже и не им пука толкова че ги снимат
![]()
При нас го има това ,че се с някой се сравняваме
А кът че ли западняците не го правят туй и от там голямата разлика![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.