И сега какво с мнополите...и Макс Телеком влиза в битката с останалите ни оператори...ама с тая 4G мрежа са иноватори засега...
И сега какво с мнополите...и Макс Телеком влиза в битката с останалите ни оператори...ама с тая 4G мрежа са иноватори засега...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тази разлика в доходите в ЕС идва от България и още няколко страни .................................................. .................................................. ..................................Тези няколко пъти! колко пъти? Ева ли има региони където доходите да са 10-12 пъти по високи както е в ЕС...
Все пак кажи кои са тези региони в Сибир и аз ще се разровя в нета!
п.п. Аз лично не съм чувал да има някъде другаде такава огромна разлика в доходите както в ЕС
----------
и това е вярно че сега поне имаш възможност да опиташ да се конкурираш, преди 89г. дори населеното си място не можеше да смениш ........................................
----------
не си прав , много работодатели назначават психолози да провеждат интервютата за подбор на персонал, а на запад това е още по масово ........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да така е но тука са по-различни нещата но и зависи от работата сега ако ти трябва чистач няма да мине през психолог мисляа на запад това е още по масово![]()
Вие тука говорите за големите фирми![]()
![]()
там е логично
То при малкия и средния бизнес няма таквоз нещо![]()
а тука тия фирми се броят на пръсти
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
интересното е,че хора,който не разбират за какво става въпрос просто започват да плюят и философстват, за съжаление това е българският манталитетне си прав , много работодатели назначават психолози да провеждат интервютата за подбор на персонал, а на запад това е още по масово ........................................
Туй са нарича конструктивна критика![]()
![]()
![]()
![]()
......
Много сериозно![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
туй не е конструктивна критика,а заяждане г-не, а след като много не ви е ясно за какво точно иде реч си е направо обидаТуй са нарича конструктивна критика ......
Много сериозно
на него като не му е ясно за какво става въпрос и ти го знаеш не бива да се засягаш толкова все пак![]()
Barabata (06-04-2014)
не може като не знаеш да започваш да обиждаш по този начин едва ли не,че от тази специалност нищо не става, ми прочетете малко вече не се учи само инженерство и икономика все пак, като не ти ясно питай ще ти се обясни,но не по този начин, съжалявам,но за мен това не е нормално,а Вие го приемайте както решитена него като не му е ясно за какво става въпрос и ти го знаеш не бива да се засягаш толкова все пак
А аз като съм в "голяма" фирма .... викат и банка .... да не мислиш че са се уляли от работа и разбиране. Каквото им каже някой отстрани това правят. Като с в такава "институчия" се предполага, че ЧР имат база, правят някаква статистика, има психолози и т.н .... но реалността е друга. Просто не се усеща какво правят. Дано колежката успее да си намери работа и да ме опровергаеИ какво научи та чак в 4-ти курс по специалността учи тогава? В наща фирма нямаме НР. книжките на служителите се държат при касиерката която ги попълва, и отделно си имаме и счетоводство. каква друга дейност извършват?![]()