• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Когато решите да си тръгвате

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Когато решите да си тръгвате

Затворена тема
    Страница 58 от 58 ПървиПърви Предишно ... 8 48 56 57 58
    Резултати от 571 до 577 от общо 577
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 03-04-2014 07:30 #571 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      anonimen komardjia
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      anonimen komardjia не е на линия
      Форекс гуру
      Malu-malu

Моля, изберете категория: - Откажи
      anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите Аватара на anonimen komardjia
      Начислени плащания
      717.10 USD
      Благодарности
      599
      Благодарили са му 1 978 Пъти в
      1 147 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от albagpipe Виж мнението

--------------------------------------------

----------

Схванал си какво ме накара да взема това решение - средата наистина е ужасна (с малки изключения)
      идея нямам, какво да пиша за да успея да взема някой цент, който ако съм достатъчно задобряла ще си го взема от пазара...без да е нужно да пиша бла бла тук(срамувам се дори от написаното до тук, с начина по който се държах - промених се и разбрах, колко е дразнещо отстрани)...и да чета не ми харесва вече, ясно ми е кой какво представлява и давай, доларе ...хич не ми се крещи ...а да споделям сделките си и мнението за пазара - съвсем не става ! Туй е за някой тръгнал да доказва на другите, колко е по по най , а аз желая да докажа само на себе си ...
      Д12 - харесва ми чувството ти за хумор и начина по който ми поднесе мнението си, но вече не ми се занимава ...можеше да изчезна тихичко но все пак бях свикнала с това място пък и да не помисли някой, че съм се отказала от Форекса ...докато шавам ще го разнищвам и той мене - това е
      E Alba, бравус, само така, ... опитваш се да избягаш, преди да ми изпратиш курабиите, които ми обеща педи 2 години ли, бе моме
      .... обаче си мисля, че не нужно чак толкова драматизъм да се влага в едно почване или спиране - но пък си е драматично скъсването с една зависимост. То с форума е като при цигарите - стоиш, чудиш се защо трябва да засмукваш този катран и др. карциногенни гадости, които те облепват от зъбите ти, през трахеята ти и чак до алвиолите на белия дроб,,, и те се слепват, от това трудно дишаш, появяват се кръгови под очите, за жълтите пръсти и лошия дъх няма да говорим, понеже те са само козметичен проблем, но продължаваш да пишеш, губиш си времето , сънната ти артерия тупти от нерви понеже някой се заяжда с теб или пък насряща ти като бай Ганьо е тръгнал да разпъва кирливете си гащи пред публика - е то и аз пия и ебЪ, ама чак толкова да съм неудовлетворен та да седна да търся овациите тук - ебати нонсенса... а пък за врякащите, дето какво купили и продали съобщено с присъщия им истеричен оптимизъм характерен за анимационните герои на дисни, няма да говорим.... с 2 думи -български форум за търговия каквито има по цял свят няма как да бъде изграден тука .... не знам дали ти е направило впечатление преди 2 години какви бяха темите, които се дискутираха и сега какви са, имаше ли дискусии тогава или само малоумни реплики,,,, но какво да се чудим, матриала ни е такъв на нас българите, половинчати сме във всяко едно отношение, дори и в страстите си като форекса явно сме такива,,, спирам че тремомора на десния ми клепач се засилва с всяка подобна мисъл .... и разплакан ти пожелавам успешен ден

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

2. Следният потребител изказва благодарност на anonimen komardjia за полезния пост:

albagpipe (06-04-2014)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 03-04-2014 09:51 #572 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Дали, била съм свидетелка на много такива публични закани на отказване от форума, един единствен човек си я изпълни, та това е поредното виртуално лицемерно галене на егото- ето аз напускам и хората ще съжаляват за мен- дали.
      Направо се изненадвам какво значение се придава ва виртуалната комуникация.
      А не го харесвате форума, списващите в него го направих атакъв, това е всичко друго но не и форекс форум.
      [SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
      Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

5. 03-04-2014 10:01 #573 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Barabata
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Barabata не е на линия
      Централна банка
      Suci

Barabata е всеизвестен Barabata е всеизвестен Barabata е всеизвестен Barabata е всеизвестен Barabata е всеизвестен Barabata е всеизвестен Аватара на Barabata
      Начислени плащания
      5,267.60 USD
      Благодарности
      768
      Благодарили са му 607 Пъти в
      545 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Абе гуцинца кът тъй ви чета , бая недоволни сте ми какво правите тук , кът не ви доставя удоволствие , пък се нервите

То никой не ви кара зорлем да четете всичко пък и на готово никой нищо не получава

Последна редакция от trader-forex : 06-04-2014 на 08:52
      You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
      This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
      Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

6. Следните 4 потребители изказват благодарности на Barabata за полезния пост:

Новобранец (03-04-2014), lideto000 (03-04-2014), D-12 (03-04-2014), albagpipe (06-04-2014)

7. 03-04-2014 11:03 #574 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      D-12
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      D-12 не е на линия
      Централна банка
      Mengintai

D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите Аватара на D-12
      Град
      Варна
      Начислени плащания
      2,909.66 USD
      Благодарности
      14 939
      Благодарили са му 8 565 Пъти в
      4 204 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Barabata Виж мнението
      Абе гуцинца кът тъй ви чета , бая недоволни сте ми какво правите тук , кът не ви доставя удоволствие , пък се нервите

То никой не ви кара зорлем да четете всичко пък и на готово никой нищо не получава

Правилно! Хубаво е да се чете избирателно, я някой виц, я някой интересна статийка, я някоя песничка, я някой майтапчийски лаф......В тоя форум и прочетеното от колегите поне си ошлайфах timeframe и Money Management-a, така че съм доволен. Което не ми харесва, просто подминавам Който решил да си ходи - ОК, ако се върне - Добре Дошъл отново! Не сме малки деца или не носим тикви вместо глави и моркови/праскови вместо ...... разбирате какво искам да кажа
      Последна редакция от trader-forex : 06-04-2014 на 08:52
      ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
      "Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
      "Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
      “Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
      "Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
      "Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
      "Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
      2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
      Благодарности  

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

8. Следните 2 потребители изказват благодарности на D-12 за полезния пост:

lideto000 (03-04-2014), albagpipe (06-04-2014)

9. 03-04-2014 11:46 #575 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      anonimen komardjia
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      anonimen komardjia не е на линия
      Форекс гуру
      Malu-malu

anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите Аватара на anonimen komardjia
      Начислени плащания
      717.10 USD
      Благодарности
      599
      Благодарили са му 1 978 Пъти в
      1 147 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Barabata Виж мнението

То никой не ви кара зорлем да четете всичко пък и на готово никой нищо не получ

Барабата,,а абе чувек ... до 4-5 годишна възраст човек се учи да задава въпроси, а след това се учи кога има резон да задава въпроси ..... примерно ако се беше регнал в периода 2011/2012 щеше да ти известно че накъртващия центописач беше един и се наричаше Дизела, и флуда му из темите неминаваше без някой да го накълве за малоумието му. ... беше смях, музика и търговия.... после обаче се появиха Иволиновците, които захапваха всички теми, но пак бяха малко 2-3-ма и все още се търпеше...докато не дойде периода на апогей на центописачите, .... та когато си се регнал в едни времена, а в последствие някой е окал пейзажа, мисля че има резон потърпевшото лице да дудне от време на време, а задаващия нерезони въпроси да се замисли що още ходи по потури, да не би защото е просто Ганьо

..... пък аз лично не съм се родил научен, чел съм от по напреднали хора от мен, и съответно инстинктивно съм се опитвал да бъда полезен на тези които смятат да се занимават с търговия - нарича се приемственост ... но за да разбереш какво се опитвам да обясня, трябва и да си благороден човек, което е трудно разбираемо за хора, на които най-големия им успех в живота им е усвояването до съвършенство жеста на посягането към тоалетната хартия в кенефа

... е аз по инерция ще свикна да не цъкам тука в този форум, но само едно нещо не мога да разбера, защо ти се засягаш когато някой каже че тука има хора които цъкат за стотинки? Защото се срамуваш от себе ли бе чувек

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

10. 03-04-2014 12:16 #576 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Хайдеее, започнаха съжаренията по "доброто старо минало"...минало ама добро....добро, ама минало!
      Еволюция...какво да се прави!

Благодарности  

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

11. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    12. 06-04-2014 07:15 #577 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      albagpipe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      albagpipe не е на линия
      Централна банка
      Halus

albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите Аватара на albagpipe
      Начислени плащания
      2,789.99 USD
      Благодарности
      4 737
      Благодарили са му 4 927 Пъти в
      3 158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      Дали, била съм свидетелка на много такива публични закани на отказване от форума, един единствен човек си я изпълни, та това е поредното виртуално лицемерно галене на егото- ето аз напускам и хората ще съжаляват за мен- дали.
      Направо се изненадвам какво значение се придава ва виртуалната комуникация.
      А не го харесвате форума, списващите в него го направих атакъв, това е всичко друго но не и форекс форум.
      Първо към Novak:

Типичната арогантност от това мислейки си, че знаеш причините и мотивите за подтикнали ме до това решение. Няма как! Като свидетелка на отказване на другите даваш квалификации от собствената си неспособност да го направиш, нали? Да ти се покаже с бан, че си неспособна да общуваш и да продължаваш да си буташ нивото като дете от преoучилищна възраст мъкнейки линкове с доказателства, какво нередно правят другите - това олекотява позицията ти на знаеща и можеща трейдърка.Колкото до това , което отдавам на виртуалната комуникация за разлика от теб при мен не е само комерсиална.Свеждам всичко предимно на ниво - самоанализа, а не материал за доказване на другите, колко не струват, трупайки бонус по този начин.
      Останалото ще опиша в отговора си към anonimen komardjia

----------

E Alba, бравус, само така, ... опитваш се да избягаш, преди да ми изпратиш курабиите, които ми обеща педи 2 години ли, бе моме
      .... обаче си мисля, че не нужно чак толкова драматизъм да се влага в едно почване или спиране - но пък си е драматично скъсването с една зависимост. То с форума е като при цигарите - стоиш, чудиш се защо трябва да засмукваш този катран и др. карциногенни гадости, които те облепват от зъбите ти, през трахеята ти и чак до алвиолите на белия дроб,,, и те се слепват, от това трудно дишаш, появяват се кръгови под очите, за жълтите пръсти и лошия дъх няма да говорим, понеже те са само козметичен проблем, но продължаваш да пишеш, губиш си времето , сънната ти артерия тупти от нерви понеже някой се заяжда с теб или пък насряща ти като бай Ганьо е тръгнал да разпъва кирливете си гащи пред публика - е то и аз пия и ебЪ, ама чак толкова да съм неудовлетворен та да седна да търся овациите тук - ебати нонсенса... а пък за врякащите, дето какво купили и продали съобщено с присъщия им истеричен оптимизъм характерен за анимационните герои на дисни, няма да говорим.... с 2 думи -български форум за търговия каквито има по цял свят няма как да бъде изграден тука .... не знам дали ти е направило впечатление преди 2 години какви бяха темите, които се дискутираха и сега какви са, имаше ли дискусии тогава или само малоумни реплики,,,, но какво да се чудим, матриала ни е такъв на нас българите, половинчати сме във всяко едно отношение, дори и в страстите си като форекса явно сме такива,,, спирам че тремомора на десния ми клепач се засилва с всяка подобна мисъл .... и разплакан ти пожелавам успешен ден
      anonimen komardjia,
      В неделя сутрин, когато най вече пазара спи аз отново съм будна по навик.
      Преди задължителната сутришна разходка, реших да надникна тук(като дърпане от смачкан фас - много ми допада сравнението ти за писането тук с цигарите.
      Допада ми изцяло начина ти на изказване - уж един такъв шеметно неангажиращ, а казвайки почти всичко. Започна с курабийките - това приемам като акцент върху онова ми залитане да покажа себе си като една от онези жени, вършейки подобни занимания и имайки неблагоразумието да споделям тук( първата причина за конфликт с госпожа свидетелката - но признавам, че беше права)
      Никога не съм се страхувала да призная грешките си макар и с присъщия за мен драматизъм( иде си ми отвътре)
      Да, спомням си преди 2 години. Помня как общувахме тогава и как всичко се прецака. Може би, защото си станахме ясни (само така си мислим обаче) .Всичко тече, всичко се променя и това е важното. Дори в нещата, които ни изглеждат твърде зле , ако се замислим можем да открием положителност.
      Рискувах да се обадя дори да ме обвинете в неспазване на обещанието, но не обичам да оставям нещата неизяснени и недоизказани.Да се измъквам мълчешком, макар да съм сигурна, че пак ще остана неразбрана ...Просто се променям и е факт, че дори да се върна някога - няма как да съм същата, а това ще е равносилно на една друга аз. Да си чеша егото - едва ли , винаги съм искала да бъда повече егоист и мисля, че Форекса ще ми помогне да го сторя. Стига съм писала, че се увлякох...
      А да не забравя да се извиня на тези дето съм засегнала - неволно е и нищо лично!

Д12, ако се върна някога то ще е яхнала чувството си за хумор(трябва да го преработя и него обаче, че на едно място го възприеха като глупост) и пишеща за удоволствие, което сега ми липсва
      Последна редакция от albagpipe : 06-04-2014 на 07:43
      Благодарности  

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

13. Следният потребител изказва благодарност на albagpipe за полезния пост:

D-12 (06-04-2014)

Затворена тема
    Страница 58 от 58 ПървиПърви Предишно ... 8 48 56 57 58
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти